2777
2789

خانوما من 15هفته باردارم خودم خواستم که باردار بشم اما الان با شوهرم به یه مشکل جدی خوردم به هیچ عنوان حل نمیشه میخوام بچرو سقط کنم. طور خدا قرصی. هر چی که کسی جواب گرفته تو این ماه راهنمایی کنه بگه چکار کنم؟؟ 

پدرش بی مسئولیت 

اصلا آدم بد .بد ذات .خیانت کار .لجباز .معتاد ........اصلا هرچی!!!!

مادرش چی؟ 

انقدر ضعیفی عزیزم که حتی توانایی اینو نداری پای بچت وایسی؟

شوهرتو نمیخوایی باشه نخواه.

زندگیه بچتو چرا میگیری؟

طلاق بگیر ولی سقط نکن   قتل عمده  بترس ازخشم خدا اینا به خواست خداست ... به ف.ال نیک بگیر   مشکلت چیه؟ 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طلاق بگیر ولی سقط نکن قتل عمده بترس ازخشم خدا اینا به خواست خداست ... به ف.ال نیک بگیر مشکلت چی ...

یعنی چیییییییی بدون شوهر بچه میخاد چیکااار بچه‌به دنیا بیاد پر از حسرت بشهد

خب که چی مثلا ؟!«»
یعنی چیییییییی بدون شوهر بچه میخاد چیکااار بچه‌به دنیا بیاد پر از حسرت بشهد

تشویق نکن ب سقط تو گناهش شریکیااااا  

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

اسی بعدسقط یروز خوش نخواهی دید عذابه ک بسمتت نازل میشه خدا رهات میکنه بترس از دشمنی باخداااا  این و تجربه ی کسایی ک سقط کردن میگه ها...

اینایی که میگن پاش وایسا دقیقا فازتون چیه مگه میدونید سرچی اختلاف دارن این همه پدر و مادر بی مسئولیت داریم زندگی یه طفل معصوم الکی خراب کردن اتفاقا بنظرم این خانم خیلی فهمیدس نمیخواد یکی دیگه رو هم درگیر کنه

اگرسقط کردی همسرت شاکی شداونموقع چکارمیکنی؟ میدونی بایددیه بدی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
پدرش بی مسئولیت اصلا آدم بد .بد ذات .خیانت کار .لجباز .معتاد ........اصلا هرچی!!!!مادرش چی؟ انقدر ضع ...

اخه یه بچه دیگه هم دارم با یه بچه میشه طلاق گرفت ولی با دوتا نه

طلاق بگیر ولی سقط نکن قتل عمده بترس ازخشم خدا اینا به خواست خداست ... به ف.ال نیک بگیر مشکلت چی ...

مشکلم گفتنی نیست فقط میدونم تا اخر عمر حل نمیشه اخه یه بچه 8ساله دارم میگم یکی دیگه نیاد بدبخت بشه

من میدونم ولی نمیگم خدا قهرش میاد ،،،،خودتو جمع کن ،بچه روح داره میخای قتل کنی

من به خاطر خودش این کارو میکنم نیاد این دنیا زجر بکشه خواهری کن بگو به خدا اگه بچه نیفته. مجبورم خودمو بکشم راضی میشی به مرگ دو نفر

مشکلم گفتنی نیست فقط میدونم تا اخر عمر حل نمیشه اخه یه بچه 8ساله دارم میگم یکی دیگه نیاد بدبخت بشه

خیانت؟ 

2810