2777
2789
عنوان

شوهرم

129 بازدید | 4 پست

بچها دیشب جایی استنداپ کمدی بودیم بذ یکی از کارکترش ک اومد یهو خندم گرف گفتم وای شبیه دوس دختر فلانیه 

یهو شوهرم  حالا خواهرش اینا همه اونجا بودن برگشت ب اصطلاح خودش اروم گفت این حرفو نزن زشته   ب من تذکر داد  یعنی جوری اخم کرده بود خندم تو دهنم خشک شد خیلی ناراحت شدم من اصلا فقط شوخی کردم ی لحظه بد تو ماشین بش گفتم چرا این کارو کردی تو ب خاطر اون دختره  ب من حرف زذی   تو از ی دختر معلوم نیس کی دفاع کردی تو ک دفاع کردن بلدی چرا خونوادت پیشت ب من حرف میزدن توهین میکردن  هیچی نگفتی برگشت گفت اون موقع دوس نداشتم  صلاح ندونستم  

بعدش محکم موهامو کشید پرت کرد سرمو اون ور  دیگع هیچی نگفتم تا اومدیم خونه  رفتم جامو عمض کردم  چند بار اومد گفت بیا سر جات  نرفتم 

امروز صبح رف سر کار  هی زنگ میزنه پیام میده جوابشو نمیدم 

ب نظرتون چیکار کنم خیلی دلم گرفت اول اینکه ب خاطر ی دختر غریبه اون برخورود با من کرد

بعدم برگشت گفت  اون موقع ک مامانم اینا پشت تو حرف میزدند دوس نداشتم دفاع کنم صلاح ندیدم اصلا دلم ریخت 

بخاطر ی دختر غریبه ی شب بد قرنی منو برده بود بیرون خراب کرد حالا هم اون کارا  خلاصه جوابشو از صبح ندادم  نمیدونم درسته یا نه   

یکم زیادی شلوغش کردی . حالا دیگه خودتو نشکن یکم سرسنگین باش ولی زود تمومش کن تا حوصله اش از منت کشی سر نرفته . 

اینم بدون که خیلی وقتا مردا علنا پشت زنشون در نمیان جلوی خانواده شون چون واقعا باعث میشه اونا آتیشی تر بشن و بدتر بشه . مردا زیر زیر و در عمل پشت زنشون باشن خیلی مفید تره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
یکم زیادی شلوغش کردی . حالا دیگه خودتو نشکن یکم سرسنگین باش ولی زود تمومش کن تا حوصله اش از منت کشی ...

نه اخه میدونی چیه موی منو کشید پرت کرد 

ذره ای در برابر کارای خانوادش وانستاد ک بدتر باهاشون خوبه  بد من ی کلمه شوخی کردم راجب  دوس دختر ی نفر  رگ گردن برا من کلفت میکنع  اصلا از خودم داره بدم میاد شلوغ چی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اخه میدونی چیه موی منو کشید پرت کرد ذره ای در برابر کارای خانوادش وانستاد ک بدتر باهاشون خوبه ...

ببین این که یهو پای خانواده شو توی دعوا میکشی وسط بدترین کاره . اونم وقتی میدونی بهشون وابستگی داره . باید خیلی با سیاست و خوددار باشی . باید بدونی کجا تخته گاز بری کجا با احتیاط این حد رو خودت باید پیدا کنی وگرنه نمیشه ماجراهارو جمع کرد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

ناراحتی شما کاملا به جاست . شوهرت بیخود ناراحت شد. ولی اون لحظه نباید اون مساله رو مطرح میکردی. کدوم خانمی و دیدی تو عصبانیت شوهرش مشکلش و مطرح کنه و شوهرش مجاب بشه؟ اونم مشکل با خونواده شوهر