2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون مراسم عقدم میشه اینجوری برگزار بشه⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 60 پست

میتونید باخانواده‌خودتون ومهمون کم‌جشن بگیرید فیلم‌وعکسو آتلیه. 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

نمیزارن عزیزم همه چیز هم خریدیم دیگ تازه الان مامانم ۱۵۰ نفر آدم میخواد دعوت کنه البته نه که غریبه ب ...

خدایی نکرده خانواده خودتم باشن خانواده شوهرت اینکارو‌میکردن چیکارمیکردین؟اونموقعم خانوادت میکفتن باید حتماعقد بگیری جشن مفصل بگیری😕

این چ جشنیه ک کسی نمیرقصه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب جشن نگیر 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

خدایی نکرده خانواده خودتم باشن خانواده شوهرت اینکارو‌میکردن چیکارمیکردین؟اونموقعم خانوادت میکفتن بای ...

من خودم درکشون میکنم اما مامانم خیلی لجبازه حتی عموی خودش فوت شده چهلمش نیومده هنوز ولی میگ مهم نیست 

خب یه مهمانیه دیگ 

اگرم می‌رفتیم محضر شام یا ناهار نمی‌دادیم میگفتن گدان! 

چ کنیم

دوست عزیز الان خیلیا بعد از چهلم مراسم میگیرن.قدیما اره تا سال میموندن.حالا باز خانواده ها و سبک و رسم و رسومشون فرق میکنه.ولی خانوادت نباید ایراد بگیرن.بنظرم یه چیز بیخودیه وقتی خانواده همسرت نمیرقصن شوهرتم صد درصد نمیرقصه،خانوادت بیان وسط برقصن.بی احترامی میشه.یجوری باید مدارا کنن دیگه.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
ما هم همینطور هستش بنظرتون کلا خونوادم اگه ایراد بگیرن حق دارن؟!

نه واقعا منطقی نیست،ما خودمون یبار یه ماه قبل مراسم خواهرم پسرعمم فوت کرد تالار و عکاس و همه چیو کنسل کردیم با اینکه کلی هزینه خسارت دادن،بهرحال ادم باید شرایطم درک کنه،منطقیش این بود خانوادت بیخیال عقد بشن و عروسیو مفصل برگذار کنن

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
میتونید باخانواده‌خودتون ومهمون کم‌جشن بگیرید فیلم‌وعکسو آتلیه.

عزیزم من فقط خاله و داییام با بچهاشون ۱۰۰ نفرن خواهرشوهرم میگ خب بگید بی بچه بیان تازه نوه و عروس و دوماد هم دارن 

ولی مامانم قبول نمیکنه که 

میگم که خونوادم درک ندارن متاسفانه اگه گفتن ما اهنگ و این چیزا میخوایم بنظرتون من چیکار کنم میترسم د ...

طرف شوهرت.چون قراره یک عمر باهاشون زندگی کنی.از الان کدورت پیش بیاد خیلی بد میشه.خانوادت کلا ادمای بی درکی هستن.اگه خانوادت همسرت و همسرت درک نمیکردن کلا این تشکیلاتم انجام نمیدادن.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
میگم که خونوادم درک ندارن متاسفانه اگه گفتن ما اهنگ و این چیزا میخوایم بنظرتون من چیکار کنم میترسم د ...

عزیزم هنوز سال مادر همسرتون در نیومده ،شاید الان چیزی نگه ولی سال های بعد همین رو توی سرت میکوبن ،الان خانواده اش و خودش چیزی نمیگن ،به حرف مادرت هم گوش نکن چون داره شما رو تو دردسر میاندازه ، مثل یه مهمونی بگیر به گوش اقوام هم برسون که فقط مهمونیه رقص باشه برای عروسی ،الان اگه جاتون با همسرتون عوض میشد چه حسی داشتی ،خوب فکر کن 

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
عزیزم من فقط خاله و داییام با بچهاشون ۱۰۰ نفرن خواهرشوهرم میگ خب بگید بی بچه بیان تازه نوه و عروس و ...

سخته شرایطتون 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

دوست عزیز الان خیلیا بعد از چهلم مراسم میگیرن.قدیما اره تا سال میموندن.حالا باز خانواده ها و سبک و ر ...

اره درسته خونواده همسرم اینطوری فکر میکنن ولی اطرافیان نه عموها و زنعموهاشون با زخم زبون زدن واقعا دیدم چجوری اذیتشون کردن بخاطر مراسم نامزدی ما 

منم نمی‌خوام باعث بشم بخاطر من حرف بشنون اینجوری از خودمم بدشون میاد دیگ

عزیزم خب چی میشد جشن عقد نگیرین بمونه عروسی رو مفصل برگذار کنین الان حتی عروسیم نمیگیرین پول اضافی دارین مگه به نظرم برو آتلیه چند تا عکس یادگاری بگیر تموم شه بره تالارا کنسل کن خیلی ناجور میشه اونطوری 

عروسی هم میگیرید؟یا فقط جشن عقد میخواید بگیرید و برید سر خونه زندگیتون؟

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
من خودم درکشون میکنم اما مامانم خیلی لجبازه حتی عموی خودش فوت شده چهلمش نیومده هنوز ولی میگ مهم نیست ...

محضر یه شام خیلی فرق داره باجشن گرفتن 

بهترین کار محضر یه شام تو یه رستوران یا یه محضر بگیرین ک جادارن ازمهمون پذیرایی میکنن همونجاشامم بدین تموم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
2810