2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون مراسم عقدم میشه اینجوری برگزار بشه⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 60 پست

یعنی مادرش فوت کرده سالگرد نشده عقد کردید ؟ 

والا من سال پدرم چند ماه دیگه موهام همش سفید دست نمی‌زنم آرایشگاه نمی‌رم دلم نمیاد از ناراحتی تا سال یه جشنی تولد هیچ نمی‌رم لباس مشکی که در آوردم باز اکثرا می‌پوشم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

وقتی نه خودت و شوهرت میرقصین نه خانواده شوهرت پس براکی میخوایی جشن بگیری؟؟؟؟ خیلی مسخره میشه همه میش ...

نمیزارن عزیزم همه چیز هم خریدیم دیگ تازه الان مامانم ۱۵۰ نفر آدم میخواد دعوت کنه البته نه که غریبه باشن خاله و داییامن ولی خیلی زیادن با نوه و عروس و داماد میخواد همه رو دعوت کنه در حالی که خونواده شوهرم ۳۰ نفرن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهمن سالگرده ما قصد داشتیم عقد و عروسی یکی بشه اما خونوادم نمیزارن منم لباس و اینا گرفتم آرایشگاه آت ...

آره ....حق دارن...به نظرم وقتی قرار نیست جشنی به اون صورت باشه،شما هم مهمون کم دعوت کن...فقط نزدیکان

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

یعنی مادرش فوت کرده سالگرد نشده عقد کردید ؟ والا من سال پدرم چند ماه دیگه موهام همش سفید دست نمی‌زنم ...

ما دوست بودیم خونوادم خیلی اذیتم کردن خیلی زیاد همین الانشم کارد به استخوونم رسیده فقط می‌خوام برم از این خونه برامم مهم نیست چجوری قرار نبود مراسم بگیریم اما خونواده همسرم دیدن اذیتم میکنن گفتن جوری باشه که جای حرفی نمونه اذیتت کنن همه کار کردیم جز  اینکه دی جی داشته باشیم که اونم گفتن براشون سیستم کرایه میکنیم اما خودمون نمیرقصیم 

نمبشه عزیزم اون موقع باید عروسی بگیریم دیگ بعد ما قصد داشتیم عقد محضری باشه اما خونوادم نمیزارن😏 ما ...

چی بگم ما برای ازدواجمون تصمیم گیرنده خودم و همسرم بودیم فقط مراسما و حتی تاریخشو اعلام کردیم به خانواده ولی اگر برای شما اینطور نیست دیگه ناچارید گوش به حرف خانواده بدید مام عمچین مراسمی تو اشناها داشتیم که بخاطر فوت اقوام بدون رقص و موزیک برگذار شد یه شام دادن و تمام

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

خانوادتون باید درک کنن.بنظرم کلا بیخیال جشن بشین.برین عکس بگیرین بعدا جشن بگیرین.شما و شوهرتون باید تصمیم نهایی رو بگیرید نه خانوادتون.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
نمیزارن عزیزم همه چیز هم خریدیم دیگ تازه الان مامانم ۱۵۰ نفر آدم میخواد دعوت کنه البته نه که غریبه ب ...

آهان پس تدارک دیدید ، خانواده شوهرت نرقصن ولی شوهرت بخاطر تو باید برقصه تو و شوهرت برقصید 

خانوادتون باید درک کنن.بنظرم کلا بیخیال جشن بشین.برین عکس بگیرین بعدا جشن بگیرین.شما و شوهرتون باید ...

عزیزم نمیشه دیگ خونواده همسرم هماهنگ کردن همه چیز رو مشکلی با مراسم و مهمانی ندارن گفتن که فقط اگرم سیستم و اینا نمیاریم واسه اینه دوست داریم خودمون هم برقصیم نه که نگاه کنیم .. بعد هزینه ها خیلیه نمی‌تونیم دوبار هزینه کنیم الان برای عکس و بعدا برای جشن ..

یعنی مادرش فوت کرده سالگرد نشده عقد کردید ؟ والا من سال پدرم چند ماه دیگه موهام همش سفید دست نمی‌زنم ...

شمام دچار افسردگی شدید ،منم چندماه پیش پدرم فوت کرد درحالیکه سالم سالم بود اما شب دچار ایست قلبی شده بود صبح خودم تنها باهاش روبرو شدم ولی نزاشتم غم بهم غلبه کنه ،خودتو ازین حال نجات بده

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡