2777
2789

سلام خانمای گل من دو روز از موعدم گذشته بود منم چند تا کیت تخمک گذاری تو خونه داشتم از یکیش استفاده کردم دیدم سریع دوتا خط پررنگ افتاد بعد مشکوک شدم گفتم تو یه ماه که دو بار نمیشه تخمک گذاری داشت سایت های مختلف هم رفتم از لحاظ علمی میگفتن کیت تخمک گذاری هورمون LH رو اندازه گیری میکنه و تست بارداری HCG رو منم که شک داشتم رفتم دیروز یه تست بارداری خریدم و امروز بی بی چک رو زدم دیدم سریع دو تا خط افتاد و مثبت شد خدا رو شکر 

خیلی خوشحال شدم 😍

بچه ششمم هست خدا رو شکر من خونواده بزرگ دوست دارم 

دعا کنید صحیح و سالم به دنیا بیاد 

ان شاءالله دامن هر کی بچه میخواد سبز بشه و خدا براشون فرزندان سالم و صالح عنایت کنه 

این تاپبک رو زدم شاید بدرد دوستی عزیزی بخوره که اگه بدردش خورد برام دعای خیر کنه 

کیت تخمک گذاریم 👇

بی بی چک 👇

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باورم نشد کین تخمک اونطورینیس

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

خیلی مبارکه عزیزم

برای منم دعا کنید هفت هفته هستم خونریزی دارم جنینم هنوز دیده نشده هفته آینده دوباره باید برم سونو امیدوارم به خیر بگذره لطفا ی صلوات برای سلامتی بچم بفرستید که صحیح و سالم باشه

مبارکه... گفتی بچه ششمه... یعنی 5تا الان بچه داری؟؟؟

آره عزیزم

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

بچه ششم؟؟؟؟ ماشالله‌. چند سالته؟

ممنون 

۳۳

2810