2777
2789
عنوان

یک خانم فوق العاده با سلیقه میخوام

562 بازدید | 52 پست

دخترم کلاس اول معلمش ازم خواسته که همکاری کنم و اعداد یک تا ده رو به یه شکل زیبا درست کنم هر طرح و ایده خوشگلی دارین ممنون میشم بگین استفاده کنم

این عکس پایین رو معلمش فرستاده که همچین چیزی میخواد ولی میخوام ایده نو و زیباتری باشه  تشکر میکنم از دوستان باسلیقه و باذوقم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زمون ما با نخود و لوبیا و چسب مایع رو کاغذ کاردستی مینوشتیم،این نهایت سلیقم بود   

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

شما میتونی کبوتر درست کنی به نوکش اعدادو اویزون کنی کشیدن کبوتر خیلیم راحته

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

😂😂😂

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

عکس نیومده ولی اکثرا ب صورت قطار یا هزارپا یا ازاین چیزا با مقوا طراحی میکنن ک اعداد پشت سرهم باشه

به هرروز این شانس رو بده 💖تازیباترین روز زندگی ات شود⁦⁩💹💞

اول اینکه حتما با نمد کار کن..... 

میتونی ی ابر بزرگ درست کنی بعد قطره های بارون و روی قطره های بارون عدد باشه.. البته من خوش سلیقه نیستم... ایده دادم شما خوشگلش کن 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

راست میگیا.  

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض