2777
2789
عنوان

عروسی‌ رفتیم عروس سیزده سالش بوده😑

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 50 پست
ینفرو میشناسم ۱۳ سالگی دادنش شوهر خونواده بگم چی.....😑پسره هم ۳۰ ساله عقدشون چه جشن و بزن و بکوبی گ ...

میدونی چرا طلاق میگیرین دختره ک بزرگ میشه به بلوغ عقلی میرسه پسره رو قبول نمیکنه‌ نمی‌پسنده

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
آخه گلم این بلوغ عقلی داشت ازدواج می‌کرد؟ نه بعد پسره آدم خوبی نیست

این حتی خانواده شم بلوغ عقلی ندارن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیر 14مگه عقد میکنن؟شهر ما عقد نمیکنن

والا اطراف ما کلا تو این‌ سن ازدواج میکنن‌ ۱۳ ۱۴ ۱۵ تا ۱۸

من دوستم‌ ۱۸ سالشه بچه داره ۶ ماهه 

اره دخترا درشت شدن واقعا چه کودی پا این بچه ها جیریزن که اینقد درشت هستن رو به رو خونه ما مدرسه دختر ...

والا من ۱۸ ساله از دختره کوچیک تر میزدم نمیدونم چیکار میکنن اینا اینقدر بزرگ میزنن

میدونی چرا طلاق میگیرین دختره ک بزرگ میشه به بلوغ عقلی میرسه پسره رو قبول نمیکنه‌ نمی‌پسنده

یه هفته ای طلاق گرفت اصلا بزرگ نشد 

بعضی خونواده ها فک میکنن دختر هیکلش بزرگ شد باید بدنش شوهر ، اینم۱۳ سالشه ولی چهارتای من هیکل داره 

والا اطراف ما کلا تو این‌ سن ازدواج میکنن‌ ۱۳ ۱۴ ۱۵ تا ۱۸من دوستم‌ ۱۸ سالشه بچه داره ۶ ماهه

سن کم خودمونم زیاد داریم تو دوستا ولی 14ب بالا عقدمیکنن کوچکتر باشن صیغه محرمیت میخونن

هرکی ارایش عروس کنه سنش زیاد دیده میشه از اون قیافه معصوم کودکانه درمیاد . طفلک بچه دختر من یازده سا ...

آخه میدونی دختره هیکلی بود قدش اینا

وگرنه قیافش خوب بود 

والا منم هم ناراحت میشم هم عصبی‌ 

یه هفته ای طلاق گرفت اصلا بزرگ نشد بعضی خونواده ها فک میکنن دختر هیکلش بزرگ شد باید بدنش شوهر ، اینم ...

بخدا همه چی هیکل نیست عقل مهمه عقل

ولی‌ اينو بیا بفهمون به اینا هیی خدا 

سن کم خودمونم زیاد داریم تو دوستا ولی 14ب بالا عقدمیکنن کوچکتر باشن صیغه محرمیت میخونن

والا میگن‌ دختره تازه کلاس هشتم میره ۱۳ سالشه ولی‌ خب آره شاید قبلش صیغه محرمیت خوندن

آخه میدونی دختره هیکلی بود قدش ایناوگرنه قیافش خوب بود والا منم هم ناراحت میشم هم عصبی‌

لابد بلوغ زودرس داسته خیلیها زودتر ب بلوغ میرسن 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

و منی که با ۳۴ سال سن هنوز دنبال نیمه گم شدم هستم .........

بخدا هیچی تو ازدواج اینا نیس 

ولی‌ با آدم‌ درستش باشه خوبه

زیر 14مگه عقد میکنن؟شهر ما عقد نمیکنن

اره الکی میگن قانونی نیست من چن نفرو دیدم عقد کردن مهریه هم مشخص شده الان سرخونه زندگیشونن 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

لابد بلوغ زودرس داسته خیلیها زودتر ب بلوغ میرسن

آره فکر کنم‌ خواهرش هم هیکلی بود 

منم‌ بچگی مثل‌ این‌ دختره بودم‌ یدفعه ای تو همون قد ۱۶۱ موندم 

2810