2777
2789

واییی من نمیدونستم امروز فهمیدم دختره ۱۳ سالش بوده بعد پسره کمه کمش ۲۳ یا ۲۴ سالش میشه

نه جدی نمیفهمم‌ من 

آخه دختره بزرگ میزد 😑😑

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرکی ارایش عروس کنه سنش زیاد دیده میشه از اون قیافه معصوم کودکانه درمیاد . طفلک بچه دختر من یازده سالشه اینارو میشنوم خیلی ناراحت میشم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من حالم از این تبلیغ کاشته بهم میخوره عوق میزنم توروخدا بر دارین اه 

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

دیگ مث دوران قدیم داره میشه دخترو پسرا دارن تو سن کم ازدواج میکنن ن ک بلوغ زودرس دارن بعدشم خسته میشن جدامیشن ازهم دیگ سنت کم باشه ازدواج میکنی بیشتر نشون میدی 

الان میان میگن بلوغ عقلی مهمه

مگه یه بچه سیزده ساله چقدر بلوغ عقلی داره و بالغه که در حد ازدواج باشه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
2810