2777
2789

واقعنی ها

نه از اینا که میگن حالا شد شد نشد هم نشد

من یه پشنهاد کاری دارم ، هیچ چیز خاصی نمی خواد ، یه گوشی و یه سر زبون

من کار طراحی لوگو میکنم ، به نظرم برای جایی مثل نینی سایت لوگوهای بیوتی مثل ابرو مو و ناخن و این چیزا بهتره ، 

اگه کسی بتونه مثلا سفارش طراحی لوگو بگیره

توی این حوزه ها ، با هم درصدی کار کنیم .

فقط اینکه اگه عبارتی داخل لوگو باشه ، من فینگلیش کار میکنم 

ساخت لوگو با هوش مصنوعی ، سرعت و خلاقیت بالایی داره و نیاز به دانش گرافیکی مثل فتوشاپ و اینا نداره

خب نظرتون چیه دوستان؟

کسی هم بخواد اینجا سرم کلاه بذارع و کار رو تحویل بده و پول منو نده ، به قول معروف ادم دروغگو فقط یکبار نهار و شام میخوره و طراحی لوگو برای من چون قبلا براش وقت گذاشتم ، خیلی وقت نمیگیره ، 

هزینه طراحی لوگو هم بالای 800 تومن باید باشه که برای من و اون طرف بصرفه ، اگهی هاش هم هه جا هست ، میتونه به کافی نتی ها سفارش بده یا پیج اینتساگراام اگه داره با این پیج های بیوتی ، یا دوست و اشنا اگه کسی خواست ، یا مثلا بسپره به جایی

نظراتتون رو بذارین ، بخونم ببینم که نظرتون چیه ؟ موافقین مخالفین ، بی طرفین ، اصلا مهم نیست براتون ، براتون مهمه که اخرش چی میشه ؟ یا مثلا دخترا لایک کنن و مخالفا کامنت بذارن

اگه کسی باشه من بعدا نمونه کار بهش میدم ، اینم بگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید تو کامپیوتر یا با گوشی درست میکنی؟؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
سلام. با لبتاب میزنم

سلام با گوشی میشه؟؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
چون هوش مصنوعی درست میکنه و باید وارد سایتش بشی ، چرا که نهسرچ کن لینک نمیتونم بذارم ولی ایناستایدئو ...

ممنونم گلم لطف کردی 

بنظرتون میتونم راحت یاد بگیرم؟؟

ممنونم گلم لطف کردی بنظرتون میتونم راحت یاد بگیرم؟؟

طراحی لوگو رو یا تصویر سازی؟

پایه جفت اونها پرامپت نویسی هست ، چرا که نه

یه مقدار یاد بگیر که چطوری پرامپت بنویسی 

بعد برو پرامپت ها لوگو رو که تو تلگرام یا ایدئوگرام یا لئوناردو معمولا میذار رو ببین 

همونها رو مهندسی معکوس کن

یا از chatgpt  یا کوپایلت برای نوشتن پرامپت کمک بگیر

انشالله که موفق باشی

طراحی لوگو رو یا تصویر سازی؟پایه جفت اونها پرامپت نویسی هست ، چرا که نهیه مقدار یاد بگیر که چطوری پر ...

طراحی لوگو و تصویر سازی فرقشون تو چیه؟

عزیزم پرامیت و کوپایلت و مهندسی معکوس چین؟؟

شما تا به حال درآمدی از لوگو و تصویر سازی داشتید؟

ممنون گل شما هم موفق باشی مهربون

طراحی لوگو و تصویر سازی فرقشون تو چیه؟عزیزم پرامیت و کوپایلت و مهندسی معکوس چین؟؟شما تا به حال درآمد ...

خب ، راستش تا الان درامد نداشتم چون گیر یه سری کلا....ه بردار افتادم که پولمو ندادن و منو بلاک کردن تو تلگرام و فیس بوک

تا اینجا البته ، انشالله با دعای خیر شما به درامد برسم

خب سوالت یه جوری هست ، اصلا سبک لوگو فرق میکنه ، 

ببین پرامپت یعنی توصیف یه چیزی ، چه توی تصویر سازی و لوگو

حاالا توی لوگو میگی که این تصویر باید ساده باشه که مثلا طلایی باشه ولی توی تصویر میگی که گل من باید قرمز رنگ باشه بعد این گل باید روی لبه پنجره در یک خانه روستایی باشه ، کلا لوگو هویت بصری هستش که حالا حالت های مختلفی داره ، و به توصیف هر چیز میگن پرامپت 

تاپیک قبلی هامو ببین  ،اون دختر نینی سایتی اصیل ، من تصویر پرامپت رو گذاشتم ، اون پرامپته

کوپایلت و chatgpt اینا هوش مصنوعی های متن ساز هستن ، لئوناردو و بینگ و ایدوئو گرام اینا هوش مصنوعی تصویر ساز هستن

خب ، راستش تا الان درامد نداشتم چون گیر یه سری کلا....ه بردار افتادم که پولمو ندادن و منو بلاک کردن ...

ممنونم گلم 🙏

رزق زیاد و با برکت نصیبت شه 🥰❤️