2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا ببین تو منابع اصلی هم بگیری وقت نمیکنی بخونی اینو جدی میگم هر منبع بخام متوسط بگم دویست صفحه هس ...

سهمیه دارها با بدون سهمیه ها درصد ازمونشون مگه فرق میکنه گلی 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
من بهم گفتن دی ثبت نامش میاد بعد عید امتحانش هست گولم زدن

من خودمم همچین فکری میکردم 

حتی تو سایت زده بود امتحانش اسفند ماه هست 

ک برگشتن گفتن نه اشتباه دیدی 

میگن دی هست 

ب هر خال باور کن خیلیا وقتی تازه ثبت نام کردن میشین‌ شروع میکنن ب خوندن . 

الآنم بخونی بخدا قبولی

رفیق من ی ماه مونده ب آزمون خوند 

قبول شد البتع میگم سهمیه داشت و نمیددنم چقدر برای تاثیر داشته 

دوم اینکه این مرحله اول راحت قبول میشی سخت نیست 

مصاحبه ... کار سخت می‌کنه 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
اصلا ببین تو منابع اصلی هم بگیری وقت نمیکنی بخونی اینو جدی میگم هر منبع بخام متوسط بگم دویست صفحه هس ...

دوستت چقد وقت گذاشت؟همه درسارو خریدی؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
نیروهای جدید که قرار جذب کنن برای ۱۴۰۴ میشه درواقع آزمون اش برای ۱۴۰۳بعد از این گفتن دیگه برگزار نمی ...

ن جایی گفته نشده

چون من چندتا کانال موثق دارم و ندیدم

دقیقا اسم کانالی ک دیدی چیه؟؟ لینکش بذار

من دوبار شرکت کردم باراول که اصلا شانسی رفتم منابع خوب نداشتم مثلا قبلش برای ازمون بانک خریده بودم.د ...

خب میگم ک عزیز دلم . تو بشینی همه منابع بخونی نه تمام میشی نه اصلا یادت میمونه 

بهترین گزینه خوندن اکسیر هست 

از رو گوشی چش آدم درد میاذ پرینت بگیر اکسیر ک مثلا پنجاه صفحه هست حتی پرینت بگیری‌ زیاد هزینه نمیشه 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
2810