2777
2789
میدونم عزیزم. میگم قرصش هم هست میگن لک های بدن رو کمرنگ میکنه

اون فکر نمیکنم راسش . 

خیلیا استفاده کردن گفتن تاثیر نداشته 

نمی‌دونم 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
لایه برادر نیست که

پسر داییم زیاد سوار موتور میشه و جلو افتاب هست اونم دقیقا گردنش و دستاش مث من شده. تیره تر از جاهای دیگه هست. من هنوزم ته دلم امید دارم برم دکتر بگه آفتاب خورده تیره شده 😔

نوجوانی خیلیییی جلو آفتاب بودم. ببینم دکتر چی میگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر داییم زیاد سوار موتور میشه و جلو افتاب هست اونم دقیقا گردنش و دستاش مث من شده. تیره تر از جاهای ...

ایشالله گلم . 

شاید هم همین باشه 

کی میدونه 

خدا بزرگه 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
چرا میترسم . ولی هر کاری از دستم بر میاد دارم انجام میدم قتل ک نکردم منم آدمم بدمم آسیب میبینه دزد ک ...

فدای تو بشم چقد ناز حرف میزنی عزیزم چقد روحیت خوبه گلم. منم نوجوونی هام خیلی استرس داشتم و روزای خیلی سخت 

فدای تو بشم چقد ناز حرف میزنی عزیزم چقد روحیت خوبه گلم. منم نوجوونی هام خیلی استرس داشتم و روزای خیل ...

خدا نکنه عزیزم . 

ن راسش روحیم خوب نیس 🥲😂

فقط چون مشکلات بزرگ تری دارم ب چش نمیاد زیاد این 

خدا نکنه عزیزم . ن راسش روحیم خوب نیس 🥲😂فقط چون مشکلات بزرگ تری دارم ب چش نمیاد زیاد این

ایشالا همش حل میشه. من همیشه ناامید میشم و ناشکری میکنم یادم میاد ب کسایی ک چه مشکلات بیشتری دارن و چه سختی هایی دارن ک نباید ناشکری کنم. هزینه های درمان ماکولار زیاده؟؟ 

ایشالا همش حل میشه. من همیشه ناامید میشم و ناشکری میکنم یادم میاد ب کسایی ک چه مشکلات بیشتری دارن و ...

عزیزم اگر قرار باشه از دی متیل و کرم های ترکیبی استفاده کنی نه زیاد نیس اصلا . 

اما بعضی دکترا لیزر می‌کنن برا کمر صد میلیون 

هر چند من اعتقادی ندارم ب لیزر 

ترکیبی بهتره 

عزیزم اگر قرار باشه از دی متیل و کرم های ترکیبی استفاده کنی نه زیاد نیس اصلا . اما بعضی دکترا لیزر م ...

لیزر 100 ملیون میگیرن کامل واسه همیشه میره؟؟؟ مال من ی کمر نیست ک. کمر و گردن و بازوها.

میسه لطفا ی عکس بفرستی از کمرت یا جایی ک لک داری ببینم مال منم مث توعه یا ن بخدا خیلی استرس دارم. دیروز زنگ زدم ب 2تا دکتر گفتن ماکولار درمان نمیکنن واسه تشخیص هم باید برم پیش یکی دیگه