شمایی ک این بیماریو دارید حس بدبختی دارید؟دلم میخاست منم مث بقیه زنا لباس لختی بپوشم یا تو رابطه اعت ...
من ک دیگه زدم بر طبل بی عاری . ولی هر بار یکم از بدنم میبینم انگار جیگرم آتیش میگیره دیشب تو مهمونی دست دخترای فامیل نگاه میکردم سفید زیبا حالا اصلا سبزه ولی اگه سبزه اند صاف یکدست بی لک .
من همه جام لک . تو اوج جوونی ب دلم موند لباسای لختی تن کنم دیگ جوونی هم ک گذشت بگو درک سیاه خوب نشم
اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تازه تیر تر هم شده . میگن اوایل تیره تر میشه برا همه منم سرد شدم ولی ادامه میدم
ببخشید خیلی سوال کردم اخه من تازه دونستم این یه بیماریه چون هرچی دکتر رفتم ازمایش دادم نفهمیدن چیه میگفتن پوستت هی اونجوره تااینکه تو اینستا دیدم اسمش اینه
ایشالا ک نتیجه بگیرید اگ بهتر شدین بهم خبر بدین منم ازش پیدا میکنم استفاده میکنم
ببخشید خیلی سوال کردم اخه من تازه دونستم این یه بیماریه چون هرچی دکتر رفتم ازمایش دادم نفهمیدن چیه م ...
ن خاعش میکنم عیبی نداره
بخدا منم همینم تازه فهمیدم این بوده هر چی دکتر رفتم تو شهرستانمون نفهمید بعد دوست پسرم هی غر میزنه ک برو شیراز دکتر برو ی شهر خوب دکتر هر چی میگم بابا بخدا همه توش موندن شعر دیگ رفتن هم کار راحتی ک نیست برم و بیام
اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه