2777
2789

شاید شما هم تو اطرافیانتون دیده باشین

مثلا مدتهاست طرف ازت پول قرض گرفته نمیاد قرضشو بده ولی میره گوشی آیفون میخره یا وسایل خونش رو نو میکنه. پول تو دست و بالش هست که آیفون بخره وسایل جدید بخره ولی همون پول رو نمیده که از زیر بار منت و قرض بقیه بیاد بیرون

یا یه مدت یه کلاس هنری میرفتم یه دختر بود که هر موقع خوراکی باز میکردم اونم میخورد یا اگه باز نمیکردم ازم می پرسید چیزی برای خوردن داری😅 همین دختر لباساش خوب بود و حتی عمل زیبایی هم تو اون مدت کرده بود

فازشون چیه واقعا

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا یه عده بی حیا و بی فرهنگ هستن

این چیزا براشون مهم نیست 

منم فت و فراوون دور و برم دیدم

مثلا کسانی که هرچی میخرن نسیه...و میرن که پول شون رو بدن 

خیلی بدمممم میادددد

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

مطمئن باش عملم تیغ زده یا دکتر رو یا پسری چیزی دیدم که میگگم هی هرچی میخوان میگن تو بده بعدا میدم پولشو یا ۲۰ روزه پول میگیرن از ادم الان ۷ ساله نداده چند بارم گفتم محل نداده بعد سالی چند دفعه کربلا میره

یکی قرض کرد ازم گفت تا فروردین فوقش اردیبهشت میدم چند ماه از اردیبهشت گذشت پولشو نداد هیچی رفت ماشین ظرفشویی و کولر گازی خرید .در حالی که ما خودمون میخواستیم کولر بخریم پولمون دست طرف بود.شوهرم گفت اگه تو نگی من مستقیم بهش میگم

خب اینا فکر میکنن میتونن حفظ ظاهر کنن، ولی برای یه پولدار یا آدم آگاه شبیه دلقکین که اومده بخندونتشون.

کسی که گوشی دستش گرونه؛

نباید با اتوبوس خودشو برسونه جنوب شهر

نباید لباساش محصول تولیدی ها باشه، باید برند بپوشه.

نباید ماشین زیر پاش معمولی باشه

و خیلی نباید های دیگه.

مثل اینه بری رو سر یه فقیر کنار خیابون تاج طلا بذاری.

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻

خودشون رو زرنگ میدونن . من دوستم یک ساله پونصد بهم بدهکاره هزار تا خرج و کوفت و زهر مار کرده ولی نمی یاد نمیده شاید پونصد پولی نباشه ولی من برام مهمه . 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

مطمئن باش عملم تیغ زده یا دکتر رو یا پسری چیزی دیدم که میگگم هی هرچی میخوان میگن تو بده بعدا میدم پو ...

فکر کنم با همچین ادمایی باید بزنی به سلیطه بازی. برو بگو چطور داری بری کربلا ولی نداری پول منو بدی؟

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
فکر کنم با همچین ادمایی باید بزنی به سلیطه بازی. برو بگو چطور داری بری کربلا ولی نداری پول منو بدی؟

میگه میدم‌شماره کارت بده صد بار دادم باز‌نمیده تازه باز میگه بده با قبلیا پس‌میدم

اخرش شوهرت بهش گفت؟

خودم مجبور شدم چند بار جلوش گفتم ما هم اگه پول داشتیم کولر میخریدیم و...دوزاریش افتاد بهزور بعد چند ماه آورد داد .یهبارم بعدا زنگ زد خرم کنه که پول لازمم گفتم فلانی حتما میده و..گفتم ندارم عزیزم