2777
2789
عنوان

شیرم خشک میشه با دیدن خواهرشوهرام

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 44 پست
نمیگن کولیک بچه رو دیدی؟یک نفسه گریه میکنه تا صبدوساعت دست هرکی بدی پس میاره برات

ببین بچه اولت وقتی یکماهه دوست داری فقط مال خودت باشه حتی کولیکش گریه هاش دوست داری خودت براش مادری کنی نه هرننه قمری

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷

درو باز نکن دیگه براشون یا برو پیشه خانوادت که نیان ، نمیدونی شیرخشک چه عذابیه که کشیدم بچت دیگه عادت میکنه خیلی سخته سینتو بدی راحت تره

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگهش میدارن باباااا.. تازه میگن بدینش به ما شما برین بخوابین 😑😑 انگار‌من بچم جیغ بزنه خوابم میبره ...

خب بده یکی دوساعت نگه دارن یکم استراحت کن

اللن تازه زایمان کردی داغی بچه هر چی بررگتر میشه توان بیشتری ازادم میگیره ایرادی نداره از کمک بقیه استفاده کنی اوناهم ک عریبه نیستن عمه هاشن.

حداقل ی دوشی بگیری ی عدایی بخوری ی درازی بکشی

من خودم این دورانو گدروندم ارزوم بود یکی نیم ساعت نگه داره من ی اب بخورم

شوهرم که جرعت نداره وقتی خودمون دوتایی هستیم حرف شیر خشک بزنه .. اینا رو میبینه شیر میشه

عزیزم بی زبون نباش تو ی مادری از الان علاوه بر خودت باید پشت بچت هم باشی .همیشه محکم وایسا کاری رو نمی‌خوای انجام بدی محترمانه بگو نه .حتما با سیاست با مظلوم نمایی و هر ترفندی که بلدی آخر هفته رو بگو من تمام مدت خونم منو ببر بیرون و ....بهانه جور کن زرنگ باش

خونه مادرشون

خوبه گفتم لابدمیگن توغذادرس کن.ولی یه باراراده کن جلودخالتاشونوبگیرینی چی که براغذای بچت تصمیم میگرن بادکترمشورت کن ببین اگه وزنش خوبه پس شیرت مشکل نداره بعدم بگوبه شوهرت شیرخشک چاقی بدمیاره کسی نداشته باشه اجبارا میده نه منکه دارم

۷۵.۹۲۸۰
اخه بهشون اعتماد ندارم .. نمیتونم دستشون بسپارم راحت بخوابم ..

بگو بردم دکتر گفته به هییییچ عنوان به بچت شیر خشک نده هیچ نوع شیر خشکی بگو گفته وزن بچهت عالیه شیرخودت فقط بهش میسازه 

بگو پیش سه تا دکتر بردم گفتن اصلا شیر خشک و شیشه بهش ندید بگو دکتر گفته همین شیشه و شیرخشک باعث دلدردش شده دیگه فقط تا شیش ماه شیر خودتو بده تا تاثیر این شیرخشکا از بین بره 

بگو گفته به بچت ظلم کردی شیرخشک دادی بهش این بچه فقط به شیرخودت عادت داشته چارتا حرف اینجوری بزن که بترسن هر بلایی سرش بیاد بیوفته گردنشون 

2810