2777
2789
عنوان

نکنه زایمان زودرس کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی ندارم برام انجام بده فقط خدارو دارم هیچکس ندارم بیاد یه جارو برا من بکشه

منم شهر غریب بودم فقط غذا درست میکردم همه کاری شوهرم. میکرد البته جارو بزور میزد ولی ظرف اکثرا.... خودت بزن به حال نداری، انجام بده

شاید بخاطر شیاف هاست ک جا خوش کرده نی نی

نه بابا 

من هفته ۱۹ لکه بینی کردم 

دکتر گفت تا هفته ۲۸ استفاده کن 

دو هفته مصرف کردمو انداختم کنار 

الانم که هفته سی و پنجم .. میگه تا اخر زایمان مصرف کن 

من فقط سه روز که درد شدیدی داشتم استفاده کردم بازم انداختم کنار  

هر بژی کورد
منم شهر غریب بودم فقط غذا درست میکردم همه کاری شوهرم. میکرد البته جارو بزور میزد ولی ظرف اکثرا.... خ ...

والا من شهر غریب نیستم البته بهشون هم نگفتم نیاز ب کمکتون دارم خودشون اگ میخاستن میومدن کمک یع زن حامله پسر شش سالم قربونش برم اون برام جارو زد دیروز

نه بابا من هفته ۱۹ لکه بینی کردم دکتر گفت تا هفته ۲۸ استفاده کن دو هفته مصرف کردمو انداختم کنار الان ...

ن الان ک دیگه نمیخایید چیزی ازتون نمونده ایشالله خدا کمکت کنه زایمان راحتی داشته باشی عزیزم

ن الان ک دیگه نمیخایید چیزی ازتون نمونده ایشالله خدا کمکت کنه زایمان راحتی داشته باشی عزیزم

دکتر گفت واسه انقباضات رحم مصرف کن 

هردفعه میگه استفاده میکنی الکی میگم اره خخخخ

فدات بشم ان شالله که شمام براحتی این دورانو سپری کنی

هر بژی کورد
والا من شهر غریب نیستم البته بهشون هم نگفتم نیاز ب کمکتون دارم خودشون اگ میخاستن میومدن کمک یع زن حا ...

عزیزم خدا حفظش کنه.❤. منم وقتی باباش نبود پسرم کمک حالم بود شوهرم سه روز سه روز خونه نبود پسرم آشغالا رو از پله میبورد پایبن.. میرفت از سوپری خرید میکرد رخت خوابا جمع میکرد وقتی هم باباش میومد سه روزه میرفت خونه خواهرم میگفت رفتم مرخصی😂 خواهرمم تو این شهر هست اما فقط پسرم نگه میداست کار خونه اصلا.😔. الانم دخترم دنیا اومده یکسالشه🙂