2777
2789
عنوان

نکنه زایمان زودرس کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 57 پست
طول سرویکسم تو انومالی شکمی ۳۶ بود بعد هفته ۲۴ ک رفتم داخلی ازم گرفت نمیدونم چرا شده ۳۰ روزی دوتا شی ...

منم یکدفعه سرویکسم افت کرد خیلی پیش میاد اینجوری

فقط استراحت و پروژسترون و دستگاه پساری 

در حد توالت از جات بلند شو فقط 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوماااا یه سوال رابطه بدون پیشگیری تو بارداری خطرناکه؟ راسته که زایمان زودرس میاره؟

من تاماه هشت مواظب بودم 

الانم که مواظب نیستم کو زایمان زود رس؟؟

بچه محکم جاشو چسبیده 

هرکاری میکنم انگار نه انگار

هر بژی کورد
زایمان زود رس کجا بود تو۲۴هفته اخه منم هروقت دردم میگیره شیاف میزنم به پهلو میخوابم میگم شوهرم ماساژ ...

عزیزم تو هر هفته ای امکان زایمان زودرس هس خوب میگم شاید اینا علایمه اگه تا ۲۸ هفته هم برسه بازم زودرسه،منم شیاف گذاشتم بهترم ،طول سرویکسم کمه ۳۰ هست خدا خودش مراقب نی نی هامون باشه

شیاف پروژسترون ؟ من هفته بیستم چند وقته خیلی درد دارم مخصوصا وقتی دراز میکشم دیگه بلند شدنم مصیبته

نه دکترم تغیرش داد اکتوژست تا ۴ماهگی فرتیژست میزدم 

این دردا وانقباظات عادیه به دستور پزشکت شیاف بزن وفقط استراحت کن من تا اخر بارداریم باید استراحت مطلق باشم الانم درد شدید لگن دارم و دردای کمر وزیاد سرپاباشم زیردلم سفت میشه ودرد دارم درکل سعی میکنم همیش دراز بکشم وشوهرم باروغن زیتون ماساژم میده دردم کمتر

خدا حفظش کنه برات من ک هه میترسم زود بیاد

قربانت 

من ماه پنجم لکه بینی کردم یکماه استراحت بودم 

ولی الان کاری نمونده که نکرده باشم که زودتر دنیا بیاد 

از زناشویی وحشیانه ..

از آب منی گرفته تا بالا پایین کردن پله و پیاده روی و جسم سنگین بلند کردن .. هیچ فایده ای نداره

واسه همین میگم تاخدانخاد هیچی نمیشه

هر بژی کورد
عزیزم تو هر هفته ای امکان زایمان زودرس هس خوب میگم شاید اینا علایمه اگه تا ۲۸ هفته هم برسه بازم زودر ...

فقط استراحت کن انشالله طوری نمیشه زیاد ورجه وروجه نکن از توالت فرنگی هم استفاده کن 

قربانت من ماه پنجم لکه بینی کردم یکماه استراحت بودم ولی الان کاری نمونده که نکرده باشم که زودتر دنیا ...

دقیقن منم ب این جمله اعتقاد دارم، تو ماه پنج چ دارویی استفاده میکردی؟

2810