2777
2789
عنوان

نکنه زایمان زودرس کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 57 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیمارستان دولتی رفتی یا خصوصیمن یه گذشته تلخی درباره زایمان زودرس با بیمارستان دولتی داشتماونجا اصلا ...

شهر ما یه بیمارستان داره فقط اونم دولتی صبح رفتم مطب دکترم بسته بود اونم گفت سونو ببر زایشگاه من فک کردم طول سرویکس ۳۰ خوبه دیگ نرفتم منتظرم اول هفته برم پیش دکتر خودم

شهر ما یه بیمارستان داره فقط اونم دولتی صبح رفتم مطب دکترم بسته بود اونم گفت سونو ببر زایشگاه من فک ...

نه کم هست

هفته های پایین تر سونو نداده بودی برا طول سرویکس؟

خدا خودش نگهدار کوچولوت باشه

مراقبت بیشتری بکن لک بینی دیدی یا دردات بیشتر شد سریع برو بیمارستان بستری میشی

ولی ایشالله هیچیت نشه 

خانوماااا یه سوال رابطه بدون پیشگیری تو بارداری خطرناکه؟ 

راسته که زایمان زودرس میاره؟ 

زایمان زود رس کجا بود تو۲۴هفته اخه 

منم هروقت دردم میگیره شیاف میزنم به پهلو میخوابم میگم شوهرم ماساژم بده فکرای استرسی نکن شیاف بزن استراحت کن منم عین خودتم یه مادر نگران استرسی ولی اروم باش انشالله نینیامون سرموعود خودشون صحیح وسلامت به دنیامیان کارسنگینم نکن 

نه کم هستهفته های پایین تر سونو نداده بودی برا طول سرویکس؟خدا خودش نگهدار کوچولوت باشهمراقبت بیشتری ...

هفته ۱۱ طولش ۳۳ بود بعدش انومالی رفتم ۳۶ بود حالا ۲۴ هفتگی شده ۳۰،مرسی گلی انشالله ب موقع بیاد چون بچه کلاس اولی دارم زود بدنیا بیاد آواره این شهر و اون شهر میشم ،شهر خودمون ک امکانات نداره

زایمان زود رس کجا بود تو۲۴هفته اخه منم هروقت دردم میگیره شیاف میزنم به پهلو میخوابم میگم شوهرم ماساژ ...

شیاف پروژسترون ؟ 

من هفته بیستم 

چند وقته خیلی درد دارم مخصوصا وقتی دراز میکشم دیگه بلند شدنم مصیبته