2777
2789
عنوان

شوهرم طلاق عاطفی میخواد🥲🥲🥲🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 24 پست
خانوادت حمایتگره؟

مادرم میگه جدا شو بچه هابده بهش تو جوونی فرصت داری میگه اگر چیزی داد بگیر اگر ندادم دنبال مهریه نرو خودتو داغون نکن میگه تو غصه بچه هاتو میخوری منم غصه تو رو🥲

ازنظر مالی مادرم گارگر پدرم فوت شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرم میگه جدا شو بچه هابده بهش تو جوونی فرصت داری میگه اگر چیزی داد بگیر اگر ندادم دنبال مهریه نرو ...

خوبه ک مادرت پشتته اخی خدا رحمت کنه

جداشو مهریتو بزار اجرا

بچه هاتو داد ک داد نداد ول کن نمیتونه نگه داره آخرش میاره پیش خودت اگ زیر ۷ سالم ک باشن برای خودت هستن کلا

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم می‌کند چون مکالماتی را میشوند،که شما نمیشنوید؛🥹🌼🌱
میگه یا خودت و ارزوهات وخواسته هات یا منمیگه روزی که بهت دیگه گیر ندم دیگه دوستت ندارم الانم ندارم ب ...

الانم دوستت نداره ها. همین حالت عادیش هم رفتار جالبی نداره آخه

فقط بدون هر چی بری عقب اونم هی میاد جلوتر. باید سفت سرجات وایسی

خوبه ک مادرت پشتته اخی خدا رحمت کنهجداشو مهریتو بزار اجرابچه هاتو داد ک داد نداد ول کن نمیتونه نگه د ...

پسرم ۷سالشه مدرسه میره دخترم ۴سالش

شاید باورت نشه ولی تاحالا نشده که ازم دور شده باشن

ولی خب میتونه خودش نگهشون داره توانشو داره

الانم دوستت نداره ها. همین حالت عادیش هم رفتار جالبی نداره آخهفقط بدون هر چی بری عقب اونم هی میاد جل ...

نمیدونم حالا شنبه وقت مشاوره گرفتم اون نمیاد خودم میرم نمیدونم چزا انقدر دارم تلاش میکنم ولی سعی میکنم درست کنم

پسرم ۷سالشه مدرسه میره دخترم ۴سالششاید باورت نشه ولی تاحالا نشده که ازم دور شده باشنولی خب میتونه خو ...

خب بزار نگه داره برو جوونیتو کن مردک ۴۰ ساله نفهمیده از الا ب بعدم نیمفهمه جوونیتو حیف نکن یه هنری یاد بگیر شغل داشته باش مستقل شو با یه آدم درست ک قدرتو بدونه ازدواج کن

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم می‌کند چون مکالماتی را میشوند،که شما نمیشنوید؛🥹🌼🌱
نمیدونم حالا شنبه وقت مشاوره گرفتم اون نمیاد خودم میرم نمیدونم چزا انقدر دارم تلاش میکنم ولی سعی میک ...

ببین مشاوره خیلی خوبه

حتی اگه نتونی اونو درست کنی(که اگه خودش نخواد نمیتونی) جداقل یاد میگیری چه طوری از خودت محافظت کنی