2777
2789

۱۰ ساله ازدواج کردیم از اول دست بزن وفحاش بود و عصبی تحمل به امید تغییر درست نشد۲تا بچه داریم

بددل بود الان شکاکم هس ولب میگه من بددل نیستم بهت  شک ندارم وگرنه زندگی نمیکردم باهات ولی میبینم گوشیم چک میکنه گیر میده و حس میکنم ۲روز تعقیبمم کرده پول درستی هم نمیده کارت یارانه ازم میگیره طلاهام بارها گرفته موقع دعوا باز پس داده... همیشه من پیش قدم شدم واسه اشتی اون ۳۹ من ۲۷سال

الان پیج کاریم بهونه کرده ک جنبه ندارم باید پاک کنم اینستا و کارمو

چون میخام طبق سلیقه خودم باشم  کارکنم و گفتم باید ماهیانه بده و جاهایی که لازمه بهش نه میگم و گفتم پیج کاریم پاک نمیکنم میگه دیگه ولت کردم ازادی و ارزشی بزام نداری ومهم نیستی و طلاق عاطفی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر خله طلاق عاطفی ؟؟؟لابد ی اینه اینه هم گفت 

طلاق عاطفی به اون سردی و بی تفاوتی زوجین میگن مگه طلاق شوعی که لفظ بیاد چقدر ادما هستن که طلاق عاطفی گرفتن و لی خودشون خبر ندارن 

بگو عیب نداره 

داره تهدیدت میکنه بترسونتت

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
چقدر خله طلاق عاطفی ؟؟؟لابد ی اینه اینه هم گفت طلاق عاطفی به اون سردی و بی تفاوتی زوجین میگن مگه طلا ...

خب میگه میخام سرد بشم وبی تفاوت میگه کشش ندارم کل کل کنم خسته شدم ازت چون نمیفهمی منو 

فکر نمیکنی اونی که باید شاکی باشه تویی نه اون؟!

من شخصا فکر میکنم بچه ها یه زندگی اروم و امن رو که خیالشون راحت باشه که پدر و مادرشون هر کدوم شاد و ارومن رو ترجیح میدن به زندگی ای که همش تو استرس و تشنج و جنگ باشه

فقط میتونم بگم یه مشاور خوب پیدا کن حرف بزن باهاش

کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842    ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️
2810