2777
2789
عنوان

خانوما لطفاً یکی دقیق و مو به مو طرز تهیه ی ترشی کلم بنفش رو بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 20 پست
نه بابا نپزیا، بد میشه. بعدم کی گفته نمیشه زیاد نگه داشت؟ من تو یخچال نگه میدارم، چند ماه طول میکشه ...


الان داخل همین تایپک چند نفر گفتن بپز بعد بزار .من می‌خوام زود آماده خوردن شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 


برگ کلم رو ریز کن آب نمک درست کن بزار رو گاز با کلم ها یه لیوان هم سرکه بریزببین ولی قبل از اینکه بج ...


وای گیج شدم یکی میگه بپز یکی میگه نپز بد میشه اصلا بقول خودشون به این سادگی ده تا نظریه متفاوت

الان داخل همین تایپک چند نفر گفتن بپز بعد بزار .من می‌خوام زود آماده خوردن شه

من هیچوقت نپختم. رنگشم صورتی خوشرنگ. عطر و طعمشم عالی. هرکس خورده، کلی تعریف کرده.

کلم بنفش چیز خاصی نداره که بخواد طول بکشه تا برسه. من دو سه روز بعد می خورم، عالی میشه

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

وای گیج شدم یکی میگه بپز یکی میگه نپز بد میشه اصلا بقول خودشون به این سادگی ده تا نظریه متفاوت

😅😅عزیزم خیلی فرق نمی کنه 

دو سه دفعه درست کنی دیگه خودت دستت میاد که چجوری بهتر میشه 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

من با پیاز درستش میکنم خیلی خوب میشه 

کلم‌ میشورم خوب که ابش‌رفت خلالش میکنم‌میزارم تو یه قابلمه و لابه لاش نمک‌میپاشم‌ و خوب هم میزنم که به خوردش بره سلفون میکشم نیم ساعت کنار میزارم بعد میریزم تو شیشه که یه بند انگشت سرکه روشو بگیره

اگرم پیاز بخوای این مراحل انجام میدم پیاز قرمز‌ر ریز از بالا ۴ تا قاچ تا نصفه میزنم اضاف‌ میکنم به کلم

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز