من زیاد درست کردم و خوشمزه میشه
خلالی خورد میکنم ،میشورم میزارم آبش بره
بعد میریزم توی یه ظرف بزرگ یه لیوان سرکه و چنتا قاشق آبلیمو قاطی میکنم میریزم روش بستگی به اندازه کلم داره به اندازه دو سه کیلو این مقدار میزنم
بعد سلفون میکشم روش یا ظرف درب دار باشه یه چن ساعتی میزارم بمونه ،توی این مدت هم هی به هم میزنم که همجاش آبلیمو و سرکه بگیره ، رنگش از بنفش به صورتی میره
بعد که خوب رنگش تغییر کرد میریزم توی شیشه سیر و فلفل و سیاه دونه میریزم روش و شیشه هم پر از سرکه میکنم
یه هفته ای هم میرسه
نمک یادم رفت ، نمک هم بزن