2777
2789
عنوان

اسهال ابکی نوزاد چهارماهه

97 بازدید | 22 پست

سلام وقتتون بخیر.از دیروز متوجه شدم پسرم ک چهارماهشه اسهال داره😢اما نه ک روزی چن بار بیرون روی داشته باشه ها.فقط روزی یبار اما ابکییییییی..بیقراری هم اصلا نداره.ولی مرتب دستشو میکنه تو دهن و اب ریزش دهان داره..ممکنه برا دندوناش باشه؟یا مریض شده😢کسی تجربه ای داره؟

پی پی نوزاد شلع دیگه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پی پی نوزاد شلع دیگه

نه عزیزم میدونی چیه.پسرم فقط شیرخشک میخوره.خب همیشه مدفوعش معمولی بود مث بقیع بچها.ولی این دو روز کاملا ابکیه و پوشکش فقط رنگ میگیره اما دلمه های شیر یا مدفوع نداره

[QUOTE=355495558]سلام وقتی تعداد کار کردن شکمش یک باره فکر نمیکنم اسهال باشه و به احتماااااله زیاد برای دندونشه شکمش ...[/QUOTEسلام عزیزم اره فقط یک بار در روز ولی کاملا ابکی😢امیدوارم بچم ویروس نگرفته باشه فقط.ولی بی قراری هم نداره خداروشکر

شیر خشک میدی یا شیر مادر پی پیش سبز هم میشه؟

شیرخشک عزیزم.دوماه و نیم پی پیش زرررد بود چون شیرخودمو میخورد.از وقتی ک دیگه سینمو نگرفت و شیرخشک خورد فقط سبز شده.شیرخشکشم نان هست

شیرخشک عزیزم.دوماه و نیم پی پیش زرررد بود چون شیرخودمو میخورد.از وقتی ک دیگه سینمو نگرفت و شیرخشک خو ...

آخه پسرمنم ۳ماهشه پی پیش سبز وآبکی شده واسه این پرسیدم البته یه هفته پیش سرما خورده بود

کاربری دست چند نفره
[QUOTE=355495558]سلام وقتی تعداد کار کردن شکمش یک باره فکر نمیکنم اسهال باشه و به احتماااااله زیاد ب ...

نه انشالله ویروس نیست وقتی میگی بیقراری نداره

یه چند روز صبر کن ببین بازم مدفوعش همینجوری شله یا نه درست شده

یکبار دوبار که اسهال نیستحداقل ۵یا۶ بار در روزحتما بخاطر دلیل دیگه ایهشاید گوارشش یا روده ای چیزی یا ...

اره فقط یک بار در روزه فقط دیروز عصر و امروز ظهر دفع داشت ک هر دو ابکی بود..اگه مشکلش روده یا گوارش میبود بایستی بیقراری داشته باشه اره؟

شیرخشک عزیزم.دوماه و نیم پی پیش زرررد بود چون شیرخودمو میخورد.از وقتی ک دیگه سینمو نگرفت و شیرخشک خو ...

سبزی دفعش به خاطر اهن شیرخشکشه. شکمش هم ممکنه به خاطر دندوناش باشه. ی بار مهم نیست اگر تعدادش هم بیشتر شد ببر دکتر 

همتا اسم خـودمه♥
نه انشالله ویروس نیست وقتی میگی بیقراری ندارهیه چند روز صبر کن ببین بازم مدفوعش همینجوری شله یا نه د ...

امیدوارم ممنونم عزیزم.اره تا س چهار روز صبر میکنم اگه خوب نشد میبرمش دکتر اخه میدونی ویروس اومدا مطبا هم شلوغ میترسم دکترم ببرمش😕

2810