سلام وقتتون بخیر.از دیروز متوجه شدم پسرم ک چهارماهشه اسهال داره😢اما نه ک روزی چن بار بیرون روی داشته باشه ها.فقط روزی یبار اما ابکییییییی..بیقراری هم اصلا نداره.ولی مرتب دستشو میکنه تو دهن و اب ریزش دهان داره..ممکنه برا دندوناش باشه؟یا مریض شده😢کسی تجربه ای داره؟
آخه پسرمنم ۳ماهشه پی پیش سبز وآبکی شده واسه این پرسیدم البته یه هفته پیش سرما خورده بود
سرماخوردگی هم باعث سبزی مدفوع میشه.ولی من بخاطر اینه ک شیرخشک نان میخوره ک حاوی اهنه..اگه تو فقط شیر خودتو میدی و سبز شده سعی کن پهلوهاشو بپوشونی گرم بشن خوب میشه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آره متاسفانه مطب دکترها همیشه همینجوریهفکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد با یک بار شل بودن در روزنهایت دیدی ...
اخه الان چهارماهه نان میخوره و هیچ مشکلی نداشته از دیروز دیدم اینطورشده😢..اره اگه دیدم تا س چهارروز دیگه خوب نشد حتما میبرم دکتر ببینم لازمه شیرشو عوض کنم یا نه.ممنونم ک وقت گذاشتی عزیزم😚😚