2777
2789

الان من چیکارکنم چطوری راضیشون کنم؟میگم خودم پولشو میدم میگن مگه ما مردیم بعد یهو میگن نمیخواد دماغت خوبه من از بینیم متنفرم میخوام عملش کنم و اینا نمیزارن😭

مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزار ازدواج ک کردی عمل کن🥴🤣

نه من میخوام قبل از ازدواج عمل کنم

مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹
چندسالته؟

۱۸

چند سالته

۱۸

واسا شوهر کردی عمل کن گلی

منم خانوادم نمیذاشتن بعد ازدواجمم تو گوش شوهرم خونده بودن نذاره که برم دماغمو سرسره ای کنم ک از روش مردم سر بخورن😐 ولی شوهرم گفت به کوری چش همشون برو انجام بدا

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍

اولا ک دماغ شما عضوی از بدن نازنینته و کوفتی نیست

دوما مسلما اگه اصرار و علاقه ی شدید شما رو ببینن، شک نکن راضی میشن کم کم

با لجاجت و پرخاشگری کار بدتر میشه

راضیشون کن 

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
واسا شوهر کردی عمل کن گلیمنم خانوادم نمیذاشتن بعد ازدواجمم تو گوش شوهرم خونده بودن نذاره که برم دماغ ...

واییی نه آخه من نمیتونم تا اون موقعه صبرکنم راضی هستی از دماغت؟

حق داری منم دماغم عقابی بود بقیه اعضای صورتم خوشگل فقط دماغم زشت الان ک عمل کردم خودم خیلی چهره ام رو دوست دارم با اینکه دماغم زیاد هم خوب عمل نکرده طبیعی

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم