2777
2789
عنوان

توی سریال ترکی پدرشوهر با عروسش ازدواج میکنه🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 54 پست
حالا سریال درمورده دینه واقعا یعنی نرفتن یکم درموردش تحقیق کنن یا سنی ها باورشون فرق میکنه؟

نه تو قران صراحتا گفته محرم و ازدواج حرامه 

و قرآن برای همه مسلمان هاست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سریال درمورد دین و مذهب هستش این آدمی که میخواد با عروسش ازدواج کنه شیخ هستش یعنی چیزهای ابتدا ...

سریال غنچه های سرخ رو نمیگی؟!

کلا ترکیه ای ها فقط اسمشون مسلمانه

اصلا رابطه ی خوبی با اسلام ندارن

با این کارا میخوان اسم اسلام رو بین جوونا بد کنن و نشون بدن که مثلا شیخا آنقدر آدمای کثیفی هستن

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
وقتی چندین شبکه‌ی فارسی‌زبان که فقط و فقط توشون سریالای این مدلی نشون میدن ،واسه ایرانی‌ها ساختن ؛عا ...

من از یوتیوب نگا میکنم ولی این فیلم اصلا چیز بدی نداشت فصل اول خیلی خوب بود یهو فصل دوم اینجوری شد یعنی قشنگ با احساسات آدم بازی کردن

.
سریال دینی هستش یعنی اصول اولیه دین رو نمیدونن!!!

شاید میخواد آخرش نشون بده بدبخت میشن 🤣

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

نمیدونم چرا خیانت هم میخوان بکنن از همدیگه آویزون میشه انگار تو خیابون و غریبه براشون قحطیه مثلا با ...

حالا من خودم اصلا سریال ترکی اینجوری نگا نمیکنم بعد از سالها از این یکی خوشم اومده بود و نگا کردم فصل اول خیلی خوب بود ولی فصل دوم اینجور شروع شد 

جالبش اینکه هیچ کس زیرش درمورد حرام بودنش چیزی ننوشته یعنی برا سنی ها حرام نیست؟!

.
سریال غنچه های سرخ رو نمیگی؟!کلا ترکیه ای ها فقط اسمشون مسلمانهاصلا رابطه ی خوبی با اسلام ندارنبا ای ...

آره فارسیش رو نمیدونستم 

فصل اول گفتم وایی چقدر اسلام خوبه و نقش اول هی درمورد خوبی های اسلام میکنه تا اینکه فصل دوم گند زدم به تمام احساساتم 

.
سریال غنچه های سرخ رو نمیگی؟!کلا ترکیه ای ها فقط اسمشون مسلمانهاصلا رابطه ی خوبی با اسلام ندارنبا ای ...

دقیقا مثل سریال شربت ذغال اخته که خانواده مسلمونرو میخواد عقب افتاده و متعصب نشون بدن

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد

فقط برای بهم زدن بنیاد خانواده اس 

مثلا همین فارسی زبان ها 

می‌بینید که میان خیانت عادی سازی میکنن 

نگاه نکنین اگه زندگیتونو دوست دارید 

یه قسمت کوتاه دیدم تو اینستا خداروشکر کردم که ماهواره نداریم 

آره فارسیش رو نمیدونستم فصل اول گفتم وایی چقدر اسلام خوبه و نقش اول هی درمورد خوبی های اسلام میکنه ت ...

ببین اون سریال یه مدت توی خود ترکیه هم پخشش متوقف شد، چون می گفتن داره اسلام رو بد جلوه میده

واقعا هم همین طوری بود، اسلام گرا ها رو آدمای عقب مونده و فاقد تحصیلات نشون میده و زن ها رو همیشه تحت سلطه آقایون نشون میده و…

بخشیش حقیقته، بخشیش افراط

نظر من اینه که صرفا فیلمه و می خواستن یه فیلنامه متفاوت و جذاب بنویسن

اما منطقیش اینه که هدف دار ساخته شده واسه بد نام کردن جامعه مسلمان

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
فقط برای بهم زدن بنیاد خانواده اس مثلا همین فارسی زبان ها می‌بینید که میان خیانت عادی سازی میکنن نگا ...

ما ماهواره نداریم از یوتیوب نگا میکنم اصلا سالهاست نگا نمیکردم چون سریال خوب پیدا نمیکردم اینو نگا کردم چون درمورد دین و اسلام بود خوشم اومد فصل اولش هم واقعا عالی بود فصل دوم انگار قراره گند بزنن 

.
2810