2777
2789
عنوان

خانمای سیاست مدار بیان🌸🎀 میخوام برم دیت☁️✨🫧

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 37 پست
بنظرم نرو ولی اگه میخوای بری خودت با اسنپی چیزی برو تا کافه جایی اونم بیاد بعدم خودت برگرد یکم ازش ا ...

افرین این خوبه

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوه اوه هم خونه مجردی داره هم از اوناییه ک خیلی میخندونت ترکیب خیلی خطرناکیه😂🤦‍♀️

اره😂😂😂😂 انقدر ادا در میاره پشت تلفن غش میکنم ولی کارخونه اینا داره😬

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

وصعش خوبه اهل بگو بخنده تورومیخندونه ازنظرمالی هم مشکلی نداره بعدچون قیافه نداره ارزش نداره؟!؟!؟!؟!

باغ داره خونه مجردی داره، ارزش داره؟؟؟؟

اخه کار خاصی نمیکنیم مطمئنم درگیرش نمیشم علاقه ندارم بهش و به وجود نمیاد چون حتی یک درصد هم خوشم نمی ...

عزیزم میگی اولین بارمه تو سن حساسیم هستی الان از نظرت خوشکل نیست پس فردا وابستش میشی از نظرت قشنگترین پسر دنیاست ادمی خونه مجردی داره مطمئن باش هزارتا گند زده

هیچوقتم مطمئن نباش از خودت

عاشقش میشی اونم تورو برا نیاز خودش میخواد میترسی بگی نه از دستش بدی‌گند میزنی نمیفهمی ولی چند سال دیگه میفهمی چیکار کردی خودت میمونی و پشیمونی

تا حالا صبر کردی بقیشم صبر کن با یه ادم درست حسابی لااقل برو کلی کار هست برا سرگرمیت

درس دانشگاه باشگاه کلاس

اره😂😂😂😂 انقدر ادا در میاره پشت تلفن غش میکنم ولی کارخونه اینا داره😬

هرچی بیشتر ازش تعریف میکنی خطرناک تر میشه

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

احساستو پای هر کس خراب نکن به نظرم حیفه به نطرم وقتی ارزش داره ادم با کسی اشنا بشه که ایتده داشته با ...

من روحیه اش دارم و برامم مهم نیست😬😂

عزیزم میگی اولین بارمه تو سن حساسیم هستی الان از نظرت خوشکل نیست پس فردا وابستش میشی از نظرت قشنگتری ...

من با هزار تا پسر حرف زدم میشناسم پسرارو میدونم کی چیکارس

اینم فقط بخاطر پولشه که اوکی شدم باهاش😂 

فقط این دیت رفتنم مشکله 

باغ داره خونه مجردی داره، ارزش داره؟؟؟؟

عزیزدلم سنت کم ایشونم چندین سال ازت بزرگتره ومطمعن باش باتجربه وخوب بلده مخ دخترا رو بزنه همه چیز پول نیس نمیدونم چی بگم فقط مواظب باش تنها نری باغشون اگرمیخوای ادامه بدی اول بشناسش ازاون پسرای کاربلد نباشه مختوبزنه وابستت کنه بعد هرکاری خواست بکنه بعدولت کنه 

عزیزدلم سنت کم ایشونم چندین سال ازت بزرگتره ومطمعن باش باتجربه وخوب بلده مخ دخترا رو بزنه همه چیز پو ...

نه بابا باغ نمیرم که عمراً

کلت بو قرمه سبزی میده برو خدا به همرات

بای😂

آدم درستیم هس؟بلندت نکنه دور از جونت آخه همچین یجوریه😂💔🤦‍♀️

تازه دیروز اشنا شدم باهاش😬😂 بابا بخدا همه دوست پسر دارن جز من خسته شدم از سینگلی دیگه😂 میزم باهاش کافه

2810