2777
2789

بچه ها با یکی اشنا شدم وضعشون توپه قدش خوبه قیافه اش اصلا خوب نیست، بعد خیلیم اهل بگو بخنده خیلی میخندونه منو😂

خونه مجردی داره باغ هم داره ۳۰ سالشه.خودم ۱۹

با اینا مشکل ندارم اصلا برامم مهم نیست چون تایپم نیست فقط میخوام یه مدت باهاش باشم از سینگلی در بیام😑

من تا حالا دیت نرفتم چیکار کنم😬؟؟؟

دیت اول بریم کافیه؟ چیا صحبت کنم؟

««« یه چیزی که اذیتم میکنه این موضوعه که من تا حالا دیت نرفتم بخاطر همین میگم با ادم ارزشمندی برم😑 این بنظرم ارزش نداره»»»

بنظرتون برم که این دغدغه از بین بره؟ چون بخاطر همینه تا ۱۹ سالگی منتظر موندم و دیت نرفتم و کمال گرا شدم

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم نرو ولی اگه میخوای بری خودت با اسنپی چیزی برو تا کافه جایی اونم بیاد بعدم خودت برگرد یکم ازش اطلاعات بگیر باهاش صمیمی نشو زودی

برای همدیگه خوب بخواهیم هر کسی نردبان خودشو داره حسادت ممنوع                                                                  عاشق همسرممم 😍
گند نزن به ایندت برا سرگرمیت

اخه کار خاصی نمیکنیم مطمئنم درگیرش نمیشم علاقه ندارم بهش و به وجود نمیاد چون حتی یک درصد هم خوشم نمیاد ازش

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

تا دو سه ماه باغش اصلا قرار نزار ممکنه بزن در رو باشه

اونا که اصلاااا باغ و خونه که کنسله من دختر خونگیم

یه جنله ی خوبی که خوندم و هیچ وقت فراموش نمیکنممیگف تنهاییاتو با هر آدمی پر نکن 😎

تنها نیستم😂 ولی خب

اخه کار خاصی نمیکنیم مطمئنم درگیرش نمیشم علاقه ندارم بهش و به وجود نمیاد چون حتی یک درصد هم خوشم نمی ...

اگه خوشت نمیاد ازش روحتو نابود میکنی با این کار قشنگ ارزشت نصف میشه 

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

2810