2777
2789
عنوان

نگران دخترمم امروز راجب پسره تعریف کرد بهش گفتم بزنش دفاع کن

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 38 پست
پس چرا دوستش رو نزدن ؟ یقه پسره رو گرفته بود

خب دیدی فردا روزی زدن 😑😂

به هر حال اینجوری ممکنه بدتر شه 

یهو دیدی با دوستای دیگشون اومدن برای انتقام و این چرت و پرتا 

دَر اَندک مَن تویی فَراوان یا رَبّ 🤍🕊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بودم خودم دست بکار میشدم و احتمالا همسرمو میفرستادم تا حسابی بترسونشون

عزیزم جو مدارس رو خبر ندارید ؟ بعد شوهرم پسرا رو از کجا پیدا کنه بره یقه شون رو بگیره بگه کاری نکنید؟ اتفاقا شوهرم هم گفت بزار از خودش دفاع کنه پس فردا میخواد بره تو جامعه 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
عزیزم با زبون چی بگه فحش بده ؟ که پس فردا بگن دختره خودش میخواسته واسه همین حرف زده ؟ دخترم گفت یک ه ...

فقط فحش میشه جواب؟

قاطعانه بگه مزاحم نشن 

یا در موارد شدیدتر یقه طرف و بگیره نه اینکه بزندش😑

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

می‌دونی بچه های الان نترس هستن الان به بچه ده ساله گفتن شب تو کوچه نباش رفته خودش دار زده بعد همچین بچه هایی ترسی از آسیب به دیگران دارن ؟ فردا روزی با دست و پای شکسته اومد در بهترین حال ممکن میگم ناراحت نشی

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
خب دیدی فردا روزی زدن 😑😂به هر حال اینجوری ممکنه بدتر شه یهو دیدی با دوستای دیگشون اومدن برای انتقا ...

دختر منم دوست داره خب 

بعد تو کاراته وارده 

بازم ممکنه پسرا کارای خطرناکی کنن بی عقلن تو اون سن🤦🏻‍♀️برای دخترت شوکر و اسپری فلفل هم بگیر همراه ...

یه بار لباس یه پسره که مزاحمش شده بود رو پارسال پاره کرده بود 🤣🤭

عزیزم جو مدارس رو خبر ندارید ؟ بعد شوهرم پسرا رو از کجا پیدا کنه بره یقه شون رو بگیره بگه کاری نکنید ...

جو مدارس چطوریه چ ربطی ب مزاحم بیرون دارع 

کاری نداره شماک میدونین کی تعطیل میشن فقط کافیه تو ماشین بپایی ک کی کسی مزاحمشون میش