قضیه از این قراره مدرسه دختر من خیلی نزدیکه کلا چند تا کوچه کلاس نهمه امروز اومد خونه برام تعریف کرد گفت مامان با دوستم داشتیم میومدیم بعد از مدرسه بعد پسرا سنگ و گل پرت کردن سمتون گفت یکیشون حدودا ۱۲ اینا بود بقیشون ۱۷ اینا گفت دوستم رفت یقه پسره رو گرفت گفت بار آخرت باشه اینطوری مزاحم میشی و... ازم پرسید مامان دفعه بعدی اگه اینطوری کردن چیکار کنم ؟ منم گفتم تو ام بزنشون آخه دخترم زورش زیاده کلاس کاراته میرفت بچگی گفتم از حقت دفاع کن چرا فکر کردن پسرن هر غلطی خواستن باید بکنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب اگه میخواست جواب همشون رو با کاراته بده که امروز میداد منتها اینا پروعن یک هفته هست مزاحم میشن
تا الان نداده چون فکر کرده کار درستی نیس ولی اینک شما بهش بگید بزن مطمعن میش کار درستیه و ازین ب بعد ممکنه هربار اینکارو بکنه خدای نکرده ممکنه ب کسی اسیب جدی بزنه سر یه مزاحمت
ما خودمون مزاحم کم نداشتیم و تنها راهکاری ک همیشه جواب میداد سکوت و بی محلی بود بازم خودتون بهتر میدونید صلاح بچتونو