2777
2789
عنوان

داداشم میخواد بره خواستگاری کسی ک ممکنه نازا بشه یا حتی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 95 پست

چقدر سوادت پایینه متاسفم برات 

تنبلی تخمدان مثل سرماخوردگی با یه دوره کوتاه دارو درمان میشه

تازه دوستم با همین مشکل دوتا پشت سرهم بچه دار شده

اوسگول کردی ما رو؟

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید

والا الان تخمدان زرنگ دیگه پیدا نمیشه😂

هممون تنبلی داریم 

الان من دوستای کارشناسیم همه تنبلی دارن.دوستای دبیرستانمم.خیلی شایعه.

بعدم ما ناباروری های بدون علتم داریم

نمیشه تضمین داد خانوم تنبلی دار بچه دار نمیشه،ولی اونی که سالمه حتما میشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب من ب عنوان ی انسان حق دارم نگران برادرم باشم عابر کوچه خیابون ک نیس داداشمه دشمنش ک نیستم

خب اون اره ولی دختر خالتم اعتماد داشته یچیزی بهت گفته منم رو داداشم حساسم صلاحشو میخوام اما بنظرم کار قشنگی نکردی

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
حالا تاج و تخت داداشت بی ولیعهد نمیمونه نترس تنبلی تخمدان درمان داره

چقدر سطحی فکر میکنید کلی زندگی واسه بچه پاشیده از هم منم نگفتم فردا شیش تا بجه بیارن اما باید ادم همه جوانب در نظر بگیره

تنبلی که نازایی نیست...... من حتی دور و برم دیدم با تنبلی ناخواسته هم باردار شدن....

منم دیدم. ناخواسته بچه اوردن بچه رو هم نخاستن دادن به یه خانواده دیگه

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
میاره .... من یکی از دوستای خودم تنبلی شدید داره گفته دکتر بهش گفته به سختی باردار میشه ممکنه نشه

زنان علیه زنان

فردا برو ی سونو بده بعید نیست خودتم داشته باشی

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
حالا تاج و تخت داداشت بی ولیعهد نمیمونه نترس تنبلی تخمدان درمان داره

😂😂😂😂

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید
خب اون اره ولی دختر خالتم اعتماد داشته یچیزی بهت گفته منم رو داداشم حساسم صلاحشو میخوام اما بنظرم کا ...

خب انتظار داری بین اینده داداشم و راز دختر خالم کدوم انتخاب کنم ؟؟؟ خودت بودی کدوم انتخاب میکردی 

من نرفتم جار بزنم ک

چقدر سطحی فکر میکنید کلی زندگی واسه بچه پاشیده از هم منم نگفتم فردا شیش تا بجه بیارن اما باید ادم هم ...

این نشون میده که نگاه دستگاه جوجه کشی به دختر خالت داری از الان نگران چیا هستی!!اول برو تحقیق کن ببین چی به چیه بعد بیا اینجا ممنون

🤍خدا آنچه به ما گذشت را جبران خواهد کرد🤍                                                                          
2810