2777
2789
عنوان

بچم تا الان اصلا تکون نخورده نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 28 پست
جون از خونه بیرون رفتن رو ندارم . حال روحیم افتضاحه آره رفتم روانپزشک و گفتم باردارم

عزیز من زنگ بزن اورژانس بیاد خونت بخدا بچه گناه داره مشکلی داشته باشه عذابش ولت نمی کنه

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونک اول مادر و در نظر میگیرن اسم قرصتو تو گوگل سرچ کن بزن مصرف فلان قرص در بارداری میبینی ک چقدر وح ...

من قبل از بارداری قرصهای قوی مصرف میکردم بعدش ناخواسته حامله شدم و قطعشون کردم 

سه ماه هیچ قرصی نخوردم وضعیتم وحشتناک شد 

کلی تحقیق کردم رفتم هم از متخصص زنان پرسیدم هم‌پیش روانپزشک رفتم بهم اطمینان داد که این دارو امنه و از جفت رد نمیشه 

البته یه داروی ضعیف داد 

کلا تا الان هیچ چیزی حس نکردم که البته دکترمم گفت تا ۲۲ هفته صبر کن

خب  دیگه چرا نگرانی منم جفتم قدامیهانتظار ندارم به این زودی حرکتاشو حس کنم .فردا بروماما ضربان قلبشو چک کنه خیالتم راحت بشه کم حرص بخوری.یکم دستتورو شکم فشار بدی میتونی ضربان قلبشو حس کنی

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
برای منم از هفته بیست به بعد نبض میزد فقط الان ۲۶ام زیاد تکون نمیخوره جنسیت بچه ات چیه؟دخترا ارومن

من اصلا نبض هم حس نمیکنم بچم پسره 

شما حرکات رو میشمرید؟ هر دو ساعت باید ده بار تکون بخوره 

عزیزم متاسفم بخاطر شرایطت،ولی خواهش میکنم برو دکتر ،نمیخوام بهت چیزی بگم نگران بشی،اصلا اصلا خودتو ن ...

ممنونم از پیام پر مهرت 🥺❤️ فردا میرم دکتر حتما سونو کنه 

کیسه آبته حتما برو دکتر از روی تجربه بهت میگم

ممنون حتما میرم سونو فردا 

۲۰ هفته حرکت آنچنانی نداره جنین ولی اگ قبلا حس میکردی مایعات شیرین ک بخوری حسش میکنی من یبارژله خورد ...

نه قبلا هم حس نکردم اصلا 

از کی شروع میشه پس ؟ 

ممنونم از پیام پر مهرت 🥺❤️ فردا میرم دکتر حتما سونو کنه

ان شالله بسلامتی بغلش کنی،من خودم داغ سه تا سقطم رو دلمه،آرزو میکنم همه نینی شونو سالم بغل کنن،آخری رو هم بخاطر استرس از دست دادم،اسی هر چی تو رو ناراحت کرد بسپار به خدا ،مطمئن باش اگر اعتماد قلبی بهش داشته باشی به بهترین شکل حلش میکنه،پسدیگه نگران نباش ،فکر کن یکی همیشه همراهته و هواتو داره ،قرصا رو دور بریز خواهش میکنم ،برو بیرون بگرد بخند 

ادمین پیج havalestore هستم،اگر میخوای در مورد خودرو ، خرید و فروش حواله یا بخشنامه های فروش  بدونی به پیجم سر بزن،ممنون میشم پیجمو حمایت کنید ❤️
نه بی رنگه ولی خیلی کم میاد هرروز در حد پنج شیش قطره

ن کیسه اب نیست 

ترشح بارداری جفتت قدامیه بعضی ها از هفته ۲۲ حس میکنن

تو هفته پایین ی روز حرکتو حس میکنی دو روز انقدر ضعیف حس نمیکنی 

ولی نگرانی همینطوری برو سونو لازم نیست دکتر بنویسه ک