2777
2789
عنوان

انشا بلدین بیاین کمکم کنید گیر کردم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 35 پست

من یک شهاب سنگ هستم که هر روز از میان فضا پیماها و ستاره ها عبور میکنم و سیاره های زیادی را میبینم حتی سیاره هایی که انسان ها ان ها را کشف نکردند انسان ها از ما شهاب سنگ ها هراس دارند آن ها هروز صد ها مطالعه و تحقیق میکنند تا ما به سیاره شان نخوریم و خانه شان را خراب نکنیم  من همان شهاب سنگی هستم که وقتی خورشید با گرمایش جهان را با نبودی تهدید میکند بین سیاره ها گردش میکنم و مکان های جدیدی پیدا میکنم البته دوستان زیادی هم دارم ان ها گاهیی بر روی برخی سیاره ها آورار میشوند و گاهی هم با من در سیاره ها گردش میکنند...

تیکر بارداری نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک شهاب سنگم که از دلِ یک ستاره مرده به دنیا آمده‌ام.  

میلیاردها سال پیش، وقتی خورشیدهای دیگر هنوز جوان بودند، من تکه‌ای از یک ستاره بوده‌ام. با گرمای سوزان، رقصِ اتم‌ها، و انفجارهای مهیب به وجود آمده‌ام. اما ستاره من هم مثل هر موجودِ فانی دیگری، روزی به مرگ رسید. با یک انفجار عظیم، به تکه‌های کوچک و داغ تقسیم شد. من هم یکی از این تکه‌ها بودم. 

میلیون‌ها سال در فضا سرگردان بودم، از کنار ستارگان و سیارات عبور می‌کردم. تکه‌ای از هستی که به دنبال هدف خود در تاریکیِ بیکران می گشت.  

سرانجام، زمین مرا در آغوش گرفت. با سرعتِ سرسام‌آور، در جوِ زمین غوطه‌ور شدم. شعله‌های آتش در اطراف من رقصیدند، و من با سرعتِ سرسام‌آور به سوی زمین سقوط کردم. 

با تصادفِ وحشتناک، به سطحِ زمین برخورد کردم. حفره ای بزرگ ایجاد شد، و من در دلِ زمین مدفون شدم. 

در تاریکیِ زمین، سال‌ها به خواب رفتم. با گذر زمان، پوستهِ زمین بر روی من بسته شد. زمین مرا به آغوش کشید، و من بخشی از آن شدم.  

اما هنوز می‌توانم خاطراتِ ستاره‌ای خود را به خاطر بیاورم. هنوز می‌توانم گرما و نورِ ستاره‌ای که از آن متولد شده‌ام را حس کنم.  

من یک شهاب سنگم. تکه‌ای از یک ستاره مرده که به زمین رسیده است. در دلِ زمین، به آرامشِ ابدی رسیده‌ام، اما هنوز هم با هر بارِ باران، می‌توانم صدایِ ستاره‌ای که از آن آمده‌ام را بشنوم

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
یک شهاب سنگم که از دلِ یک ستاره مرده به دنیا آمده‌ام. میلیاردها سال پیش، وقتی خورشیدهای دیگر هنوز ج ...

البته با هوش مصنوعی

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
اره فداتشم

نمیدونم چرا جواب نمیده

بزا فیل تر شکنمو‌ روشن کنم ببینم اوکی میشه یا ن

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
یک شهاب سنگم که از دلِ یک ستاره مرده به دنیا آمده‌ام. میلیاردها سال پیش، وقتی خورشیدهای دیگر هنوز ج ...

وای خدایا دارم از ذوق پاره میشم خیر ببینی کلی خوشحالم کردی قلبم😍🥹❤️✨️

وای خدایا دارم از ذوق پاره میشم خیر ببینی کلی خوشحالم کردی قلبم😍🥹❤️✨️

قربونت عزیزم موفق باشی😅

اگر علمی‌ می‌خوای واسط بگم سنگهای شناور خارج از جو زمین به جو زمین می‌خورند بخاطر سرعت عبور از جو و تاثیر جاذبه شعله ور میشن و قبل رسید به سطح زمین می‌سوزند و از بین میرن ولی اگر حجم بزرگتری داشته باشند بر روی زمین حفره ایجاد میکنن می‌کنند نابودی دایناسورها بخاطر یه شهاب سنگ بزرگ بود سالها کره زمین رو دود احاطه کرده بود

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

من یک شهاب سنگ هستم که از دوردست‌های کیهان به زمین آمده‌ام. سفر من از میلیاردها سال پیش آغاز شد، زمانی که در دل یک سیارک بزرگ شکل گرفتم. من و دوستانم در فضای بی‌پایان کهکشان پرسه می‌زدیم و هر کدام به دنبال سرنوشتی متفاوت بودیم. روزی ناگهان، نیروی جاذبه‌ای مرا به سمت زمین کشاند و من به سمت این سیاره زیبا پرواز کردم.

وقتی به جو زمین نزدیک شدم، احساس هیجان و ترس عجیبی داشتم. گرمای شدید و فشار هوا به من فشار می‌آورد و به سرعت در حال سوختن بودم. اما این سوختن، بخشی از سفر من بود. من به یک شهاب درخشان تبدیل شدم که در آسمان شب می‌درخشید و مردم زمین با شگفتی به من نگاه می‌کردند. من یک لحظه از زیبایی و شگفتی را به آن‌ها هدیه دادم، لحظه‌ای که شاید هیچ‌گاه فراموش نکنند.

سرانجام، من به زمین رسیدم و با صدایی بلند به سطح آن برخورد کردم. این برخورد برای من پایان سفر نبود، بلکه آغاز یک داستان جدید بود. اکنون در دل خاک زمین دفن شده‌ام، جایی که می‌توانم به عنوان یک منبع علمی برای انسان‌ها مورد مطالعه قرار بگیرم. دانشمندان با بررسی من می‌توانند به رازهای کهکشان و تاریخ زمین پی ببرند.

من یک شهاب سنگ هستم که نه تنها به زمین آمده‌ام، بلکه به انسان‌ها کمک می‌کنم تا جهان را بهتر بشناسند. من نماد امید و کنجکاوی هستم، یادآور این که هر کدام از ما، چه در آسمان و چه بر روی زمین، داستانی منحصر به فرد داریم. سفر من به پایان نرسیده است؛ بلکه ادامه دارد. من در دل زمین، در انتظار کشف و فهمیدن هستم.

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
من یک شهاب سنگ هستم که از دوردست‌های کیهان به زمین آمده‌ام. سفر من از میلیاردها سال پیش آغاز شد، زما ...

یا خدا که من مردم میون این همه انشا های جذاب و یکی از یکی بهتر خیر ببینید کلی بدردم خوردند و خوشحال شدم مرسی واقعا✨️🥹