2777
2789

دبیر ادبیات خوشش نمیاد از گوگل دراری موضوع انشا اینجور داده من (یک شهاب سنگ هستم که....) گفته ادامش بدیم برا انشا فردا باید تحویل بدم هر چی‌فکر میکنم‌جان‌خودم چیزی به ذهنم نمیاد اصن نمیدونم شهاب سنگ چطوره یکم فک کنید اگه میتونین راهنمایی کنین حداقل در حد چند خط هم که شده کمکم کنید چیزی بنویسم تحویل بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بده ب برنامه هوش مصنوعی برات مینویسه

من دارم برنامشو بزنم برات؟

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

من به شهاب سنگ هستم که از اسمان در حال نگاه کردن به ادمهای روی زمین هستم هر کسی در حال انجام کاری هست بعضیها خوسحال و بعضی ها نگران  ،بعض خونه ها نورانی هستند من آن خانه هارا دوست دارم چون در این خانه ها......

میتونی اینطوری تخیلی بنویسی و ادامه بدی

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹
خیلی موضوع زیبا و جذابیهمیشه متن های فوق العاده ازش درآوردیکم به ادبیات عشق بدید حل میشه❤😁

من که مغزم نمی‌کشه شما بیزحمت عشق بدید و متن بنویسید یه کمکی هم میکنید دعای خیر هم پشت سرتونه😂