2777
2789
عنوان

خواب کودک دوساله مامانا بیاین

327 بازدید | 37 پست

پسرم شبا خیلی بد میخوابه کلا یه ساعت عمیق میخوابه بعد تا صبح هی غلت میزنه هی بیدار میشه  نق میزنه گریه میکنه خیلی خواب سبکی داره یعنی رسما دارم دیوونه میشم صبح تا شب که همش در حال شیطنته یا نق و گریه میزنه یا میگه بریم بیرون شبم ارامش ندارم برای خودم باشم خستمممم دیگه بچه های شما شبا راحت میخوابن؟

خوابشون عمیقه؟

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

اگه زیر یه ماهه اینطور شده احتمالا خودش خوب میشه،اگه همیشگیه ببرش دکتر

پسر من ۲ سال و ۲ ماهشه،چند وقت پیش نصف شب پا میشد منو بیدار میکرد و خودش دوباره میخوابید که خداروشکر خودش خوب شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر مغزو اعصاب ببر بچه باید بخوابه عمیق

اخه خوب بود تا ۲۰ ماهگی خوابش عالی بود از اون به بعد اینجوری شده حتی نوزادم بود خوابش عالی بود 

دکتر مغزو اعصاب ببر بچه باید بخوابه عمیق

تا ۲۰ ماهگی خوب بود خوابش عالی بود حتی نوزادم بود خوابش خوب بود از ۲۰ ماهگی به این ور بد خواب شده 

اگه زیر یه ماهه اینطور شده احتمالا خودش خوب میشه،اگه همیشگیه ببرش دکترپسر من ۲ سال و ۲ ماهشه،چند وقت ...

تا ۲۰ ماهگی عالی بود خوابش حتی نوزادم بود خوب میخوابید این چند وقت اینجوری شده 

بچه منم یه ساله شه شبا خیلی غلت میزنه زیادم طول میکشه تا خوابش عمیق شه .هر روز هفت صب بیداره اصلا در ...

پسر من هر ساعتی از شب بخوابه ۷ بیداره ارزوی یه خواب صبح رو دارم😂

زیادی خسته نمیشه؟بچه ای که زیاد خسته شه شب نمیخوابه راحت

خسته که چرا تا دلت بخواد شیطونه بعد جالبه میخواد بخوابه میگه ماساژم بده پاهاشو میاره بالا میگه ماساژ بده قیافشو یه حوری میکنه دستمو میگیره سمت پاش میگه پااا😂😂😂

خسته که چرا تا دلت بخواد شیطونه بعد جالبه میخواد بخوابه میگه ماساژم بده پاهاشو میاره بالا میگه ماساژ ...

همینه.بدن درد اجازه نمیده بخوابه.شبا قبل خواب یه دوش اب گرن ببرش یکم ماساژ بده شاید بهتر شد

تا ۲۰ ماهگی عالی بود خوابش حتی نوزادم بود خوب میخوابید این چند وقت اینجوری شده

فکر کنم خودش خوب بشه

میگن حدود ۲ سال بچه ها ازین که مامانشون تنهاشون بذاره میترسن برای همین تو شب درست نمیخوابن

سعی کن طول روز خستش کنی

فکر کنم خودش خوب بشهمیگن حدود ۲ سال بچه ها ازین که مامانشون تنهاشون بذاره میترسن برای همین تو شب درس ...

خسته که خواهر ماشالله انقدر شیطونه همش در حال بدو بدو هست

دقیقا شبا تو خواب نق میزنه چون خیلی غلت میزنه میاد سمت من میگه یا بغلم کن یا دستمو بگیر 

خسته که خواهر ماشالله انقدر شیطونه همش در حال بدو بدو هستدقیقا شبا تو خواب نق میزنه چون خیلی غلت میز ...

پسر من تا صبح باید دست منو گرفته باشه،حتما هم باید رو بهش بخوابم اگه پشتم بهش باشه گریه میکنه. تازه فقط هم یه مدل خاصی دستمو باید بذارم،جاش تغییر کنه جیغ میکشه

فکر میکدم فقط بچه من اینطوریه😂

ولی پسر من از اولش بد خواب بود