2777
2789
عنوان

مادران کودکان اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1850 بازدید | 136 پست
عزیزم مگه علایم بچه منو خوندین؟

آره خوندم همش طبیعیه

بچه ها بعضی وقت ها یه کارهایی می کنند آدم بهشون شک می‌کنه

دختر من از صدا میترسید جرات نداشتم لباس شویی روشن کنم.

یا یه لباس رو تا چند روز میپوشید و اجازه نمی‌داد درش بیاریم.

ولی فهمیدم این جور کارها در بعضی بچه ها هست درست میشن.

دارن تجربه کسب می کنند.

آرامشت رو از دست نده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خوندم همش طبیعیهبچه ها بعضی وقت ها یه کارهایی می کنند آدم بهشون شک می‌کنهدختر من از صدا میترسید ...

چی بگم عزیزم

اینکه بعضی ضمایر رو درست نمیگه خیلی رو اعصابمه

همه این چیزارو میگن علایم اتیسم ولی دکترا اهمیت نمیدن.نمیدونم دیگه

چی بگم عزیزماینکه بعضی ضمایر رو درست نمیگه خیلی رو اعصابمههمه این چیزارو میگن علایم اتیسم ولی دکترا ...

خترمنم غلط حرف میزد 

الان هم بعضی ضمایر رو غلط به کار می بره ولی سالمه

این دلایلی که برای بیماری اوتیسم میاری کافی نیست

خوبه که حواست هست ولی صبر کن.

وقتی دکترها میگن بچه سالمه قبول کن

خترمنم غلط حرف میزد الان هم بعضی ضمایر رو غلط به کار می بره ولی سالمهاین دلایلی که برای بیماری اوتیس ...

خداروشکر

الان گل دخترتون چند سالشه؟

ممنونم از صبری ک بهم میدین.امیدوارم خدا خیرتون بده.

راسی بچه شمام ی کلمه بی معنی رو تکرار میکرد؟مثلا بگه

قودا قودا قودا قواد...

خداروشکرالان گل دخترتون چند سالشه؟ممنونم از صبری ک بهم میدین.امیدوارم خدا خیرتون بده.راسی بچه شمام ی ...

الان دخترم هفت سال و نیمه

آره بابا اون زمان لذت می‌برد از تکرار براش خیلی جذاب بود

حتی بعضی وقتا دوست داشت  یه کارتون رو هزار بار تکراری ببینه

نگران نباش

سلام عزیزم.من دیروز پیش ی روانپزشک بودم.میگفت شبه اتیسمه پسرم.ینی علائم اتیسم رو داره ولی اتیسم نیست ...

سلام عزیزدلم متاسفانه مثل دکتردخترم جواب داده الآنم میگه نیست تازه بخدا اونم عصبی میشه وقتی میگم عین تجربه منع اماروانشناس فقط نیم ساعت میبینه جلسات بیشتره بازم تایید نمیکنه هست چون کوچولوهست ببین عزیزم پیش روانپزشک هم ببرخب اگر اونم جواب روانشناس وداد ببر پیش کاردرمان ذهنی این سه تاروبرو امابایدسه به بعد باشه که جواب قطعی بدن 

این دکتری ک من بردم بچما میگفت گفتار و تکلم دیگه حذف شده از تشخیص اتیسم.فقط ارتباط گرفتن و تماس چشمی ...

هر کاری یه تشخیص داره به من نوع مکالمه روملاک قرارداد البته طیف ٱتیسم هست که خیلی خفیف وکمه

سلام عزیزدلم متاسفانه مثل دکتردخترم جواب داده الآنم میگه نیست تازه بخدا اونم عصبی میشه وقتی میگم عین ...

این که بردمش روانپزشک بود

مگه روانپزشک همون درسای روانشناسو نخونده؟

من فک میکردم روانپزشک فقط تخصصش بیشتر روانشناسه.

میدونی این رفتار دکترا ک مطمئن میگن اتیسم نیس و ی جوری رفتار میکنن انگار مادر ادم احمق زبون نفهمه باعث میشه شوهرا مثل قبل همکاری نکنن.

الان من بگم ببریمش ی جا دیگه نشون بدیم شوهرم ممکنه داد هم بزنه😄

ولی تا ۳ ماه دیگه ک ۲ سالش بشه چیزی نمیگم.بعدش دوباره میبرمش

عزیزم ب من نگفتین بچتون از کی اره و نه در جواب سوالاتون گفت؟بچه من چندباری گفت و دیگه نگفت.ارزو ب دلم مونده اره و نه بگه

الان دخترم هفت سال و نیمهآره بابا اون زمان لذت می‌برد از تکرار براش خیلی جذاب بودحتی بعضی وقتا دوست ...

خداروشکر

من ک لذتی نبردم از کودکی بچم.فقط میخوام زمان بگذره ببینم آینده چ شکلی کیشه

این که بردمش روانپزشک بودمگه روانپزشک همون درسای روانشناسو نخونده؟من فک میکردم روانپزشک فقط تخصصش بی ...

اخ ک حرفهای دلموزدی .درمورددخترمن روانپزشک گفتن نبرشایدداروبدنذواینامن روانشناس بردم قبول نکرد هست ارجاع دادمرکزتشخیص ٱتیسم فرم پرکردم گفتن نیست پزشک مغزواعصاب گفت نیست اماروانپزشک گفت چون خیلی کم هست سخت بوده تشخیصش.ازسه سالگی کم کم مامان گفت کلا دیرحرف زد آره یانه بادستاش اشاره میکرد

ببخشید سوالام زیاده.نوع مکالمه بچه شما چجوریه؟

خواهش میکنم خیلی کلمات روتوجمله جابه جامیگه یاحرفشویادش می‌ره بازتکرارمیکنه تماس چشمیش عالیه عاشق ارتباط گرفتن با بقیه هست کلاعادیه رفتارهاست اما اگر ناراحت بشه تاچنددقیقه خیره میشه جایی به هیچی واکنش نشون میده.خواهش میکنم گلم اما درکل باید بچه به سه سالگی برسه تابه تست های تصویری یاصحبت هاواکنش لازم رونشونم بده هربچه ای به یه چیز واکنش خاص داره .اصلا جانزن تویه مادر نمونه هستی نگران نباش حل میشه همه چیزشایدم نگرانی‌ها بی مورد باشه قشنگم

خواهش میکنم خیلی کلمات روتوجمله جابه جامیگه یاحرفشویادش می‌ره بازتکرارمیکنه تماس چشمیش عالیه عاشق ار ...

ن عزیزم جا نمیزنم.

شاید بچه شما واقعا اتیسم نیس عزیزم.وقتی اینهمه رد کردن حتی مرکز اتیسم

شاید تاخیری باشه.

ایشالا اگرم اتیسمن بتونن زندگی عادی داشته باشن.