2777
2789
عنوان

مادران کودکان اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1850 بازدید | 136 پست
خواهش میکنم عزیزم.اره دنبال نوبت گرفتنمروانشناسا خیلی بد نوبت میدن.از طرفی هی میگن تا دو سالگی طبیعب ...

آره میگم ک من ازسه سالگی رفتم هنوزم تشخیصش سخت بود ببین مراکز توانبخشی برواونجازودترنوبت میدن شیراز مرکز تست سنجش توانبخشی توانک خوبه اگرباشی من درمانگاه امام رضا رفتم تست دادم تومرکزجامع تکامل ردشدٱتیسمش اما رفتم تست وکسلر دادم براش دو ساعت شد پیش روانپزشک بخش توانبخشی پارسال شد۶۵۰آزاددوساعت باهاش صحبت میکنم عکس نشون میدن تفاوت و تشابه و خلاصه خیلی چیزامیپرسن بعدهفته بعدش میری جوابشو میگیری هوش بچت رو متوجه میشی باید۶۵ب بالا باشه عزیزم اگر۷۵باشه طبیعیه پایینتراز۶۵کم توانه بعدازاون میری تست ٱتیسم میدی و البته روانپزشک اول یه تست اولیه میگیره اگرشک داشت برای آزمایش وکسلرمیری اول برو روانپزشک اگرمشکوک بود خودش ارجاع میده روانشناس بالینی کرتست هوش بگیره بروبهداشت وضعیت روبگویه مرکز نزدیک ب خودتون بهت پیشنهادبده

آره میگم ک من ازسه سالگی رفتم هنوزم تشخیصش سخت بود ببین مراکز توانبخشی برواونجازودترنوبت میدن شیراز ...

اخه الان زوده برا تست هوش.قبلا از دکتر مغز و اعصاب پرسیدم گفت الان نمیشه

بچه شما از اره استفاده میکرد؟

الان چندسالشه عزیز؟بچه متفاوت ب نظر میرسه؟کسی متوجه میشه متفاوته؟

عذر میخوام بابت سوالام اگه ناراحتتون میکنه ج ندین.من هر لحظه فکرم تو این چیزاس برا همین میپرسم ک آینده پسرما تجسم کنم اگر تشخیص گرفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه الان زوده برا تست هوش.قبلا از دکتر مغز و اعصاب پرسیدم گفت الان نمیشهبچه شما از اره استفاده میکرد ...

نه عزیزم من کاربریم همش میپره نمیشه گاهی اوقات باهاش واردشمرمن ازسن هفت سالگی دکتر روانپزشک گفت داره ببین خودادم متوجه میشه مثلاً نسبت ب بقیه بچه هاعقبتره به مروراگرٱتیستیک باشه حرکات تکراری میشن تنوع غذاخوردن ندارن موسیقی براشون روانبخشه تکراررفتاردارن امابازم متفاوتی از ضعیف داریم تاشدید دخترمن الان انقدرضعیفه فقط خودم متوجه میشم الان یازده سالشه آموزش پذیر نیست چقدرقبلا بردم مغزواعصاب وگفتن ندارن امابعدهفت سالگی دیدم نه آموزش پذیر نیست علائم تکراشونده داره گفتارش عادیع اما جمله بندی نمیتونه انجام بده اگربهش تذکربدی پرخاشگری میکنه

عزیز حال دلتون خوبه؟زندگی میکنید؟کنار اومدن با این قضیه آسونه؟

حال دلم نه چرادروغ بگم هزینه های رسیدگیش زیاده وتواوج جوونی نتونستیم خونه ای تهیه کنیم هنوزاواره آیم واماکناراومدم باهاش بقیه نیش وکنایه میزنن مهم نیست برام دیگه اما می‌دونی سعی میکنم هرچی بچموشادمیکنه انجام بدم مدام میبرمش تفریح مدام براش تنوع ایجاد میکنم خیابون وقتی می‌ره حرص میخوره امامن کم کم میبرمش موهاشومیبرم خوشگل میکنم مثلاً فرفری بوده لختش کردم خوراکی‌های موردعلاقشومیخرم باچیزای کوچیک دلمونوشادمیکنم😂

نه عزیزم من کاربریم همش میپره نمیشه گاهی اوقات باهاش واردشمرمن ازسن هفت سالگی دکتر روانپزشک گفت داره ...

عزیزم اگر آموزش پذیر نیس پس مدرسه عادی میره؟

فک کنم دکترتی مغز و اعصاب اصلا برای تشخیص این مساله مناسب نیستند.همشون میگن ن نیست!

ممنونم ک میاین ب سوالام ج میدین

حال دلم نه چرادروغ بگم هزینه های رسیدگیش زیاده وتواوج جوونی نتونستیم خونه ای تهیه کنیم هنوزاواره آیم ...

عزیزدلم چ مادر خوبی تبریک میگم.امیدوارم روزگار بر وفق مرادتون بچرخه.

من از ی روانشناس نوبت گرفتم.ایشالا ی مرکز توانبخشی هم بهداشت بهم معرفی کنم میبرمش واسه ارزیابی

ممنون میشم منو دعا کنید.میام خبرشو میدم بهتون

عزیزم اگر آموزش پذیر نیس پس مدرسه عادی میره؟فک کنم دکترتی مغز و اعصاب اصلا برای تشخیص این مساله مناس ...

اتفاقا رفتارش جوریه که گوش نمیده ونمره ۵۱گرفت و آموزش پذیر خورد اما مدارس عادی قبول نمیکنن من بدون کارنامه نوشتم خصوصی فقط آموزش ببینه اجتماعی بشه چاره نداشتم 

عزیزدلم چ مادر خوبی تبریک میگم.امیدوارم روزگار بر وفق مرادتون بچرخه.من از ی روانشناس نوبت گرفتم.ایشا ...

قربونت برم من لطف داری آره حتماپیگیرباش قربونت برم نگرانم نباش خب عزیزم اما انشالا که نباشه عزیزدلم آره ببرک بعدنگی کاش می‌بردم خیلی برات دعامیکنم ازته دلم دعامیکنم که چیزی نباشه قشنگم🙏❤️🤲

مشکل اینه ک ویژگی های مثبت زیادی داره ک باعث میشه منو حواله بدن ب دو سالگیمن همیشه تو ابهام ب سر میب ...

به چشماتون زل میزنه وقتی حرف می‌زنید بهتون توجه میکنه آخه کودکان اوتیسم توجه نمیکنن

قربونت برم من لطف داری آره حتماپیگیرباش قربونت برم نگرانم نباش خب عزیزم اما انشالا که نباشه عزیزدلم ...

سلام عزیزم.من دیروز پیش ی روانپزشک بودم.

میگفت شبه اتیسمه پسرم.ینی علائم اتیسم رو داره ولی اتیسم نیست.خیلی گیجم کرد

میگفت تو‌طیفه.واسه من تو طیفه ینی اتیسمه ولی وقتی سوال میپرسیدم داشت عصبانی میشد و میگفت اتیسم نیست.من ۲۰ ساله بچه های اتیسم میبینم و...

نتیجتا ابهام من رفع نشد و تصمیم گرفتم ۲ سالش ک کامل باز باز ببرمش ی جا ک روانشناس ارزیابی کنه‌ یکی دوساعت.نمیتونم ب این ویریتای ۱۰ دقیقه ای اعتماد کنم.

شایدم وسواس فکری دارم.

فقط گفتین مراکز توانبخشی ببرمش برای ارزیابی.ی بار بردم کاردرمانگرا ارزیابی کردن.

کجا ببرم ک ی روانشناس یکی دوساعت زیر نظر بگیرتش؟