2777
2789
عنوان

اگه بمیرم هیچکس نیس جنازمو تحویل بگیره یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 30 پست
خونمون چند طبقه تو یکی از واحدا زندگی میکنم مامانم طبقه پایینه باورت میشه ۶ روزه نیومده ببینه مردم ی ...

خوشبحالت تنهایی مستقلی برا خودت واحد داری تنهایم یروز تموم میشه شوهرمیکنی🙂 خودت برو به خواهرت و مادرت سر بزن حتی اگه سرد رفتار میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرفا ی جایی شنیدیااا ... تجربه نکردی متلاشی میشی وقتی از سمت نزدیکات پس زده میشی .....

تجربه کردم و‌ میگم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
خونمون چند طبقه تو یکی از واحدا زندگی میکنم مامانم طبقه پایینه باورت میشه ۶ روزه نیومده ببینه مردم ی ...

مادر مهمترین وابستگیش بچشه،پس چرا باهات این رفتار و داره؟حتما علتی داره

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
چرا همه لج کردن باهات

لج نکردن از اول همین بودن 

بابام ک ی ادم بی مسئولیت چندساله ندیدمش 

داداشمم کلا فازش با من فرق داره هروقت رفتم سمتش ک رابطم بهتر کنم باهاش حس بدی گرفتم ازش شما فکر کن در اتاقش باز بود رفتم سمت اتاقش یک قدمی در اتاق در بست منو دید ها بست ک نرم تو ...... 

مادرمم صاف تو روم نگاه کرد و گفت من مرده زندت برام فرقی نداره تو رفتاراشم مشخصهه

خواهرمم پتاهله درگیر زندگی خودشه

عزیزم خب بی دلیل که پس زده نمیشی حتما یه دلیلی داره خودت باید بفهمی و سعی کنی درستش کنی

مشکل از من نیس بابام از اول همین بوده 

مادرممم بخاطر رفتارای بابام زده شده از همه و کلا میگ عشق و احساساتم مرده 

برادرمم کلا از این ادمای لات بد دهنه حالم بد میشه باهاش همکلام بشم 

بهتره بگم من قربانی این زندگی ام تا مقصر

مادر مهمترین وابستگیش بچشه،پس چرا باهات این رفتار و داره؟حتما علتی داره

نمیدونم .....من کاریش نکردم کلا ادم بی حاشیه ای هم هستمم ن دردسر درست میکنم ن بگم بحث عجیبی داریم باهم یا قبلا داشتیم هیچی ..... قبلا بهتر بود الان صاف تو روم نگا میکنه میگ ازت بدم میاد 

امروز رفتم باهاش صحبت کنم میگم چرا اینجوری میکنی اگ حالت توب نیس بگو شایدم بتونم کمکت کنم برگشته میگ پاشو برو حوصلتو ندارم ......

خودص میگ بخاطر رفتارای بابام کلا عشق و احساساتش نابود شده 

فک میکنم  من قربانی شدم این وسط تا مقصر

خوشبحالت تنهایی مستقلی برا خودت واحد داری تنهایم یروز تموم میشه شوهرمیکنی🙂 خودت برو به خواهرت و ماد ...

عزیزم امروز رفتم پایین میگم ب مامانمم خوبی اگ مشکلی داری یا حالت خوب نیس بگو ساید بتونم کمکت کنم برگشته میگ پاشو برو بیرون حوصلتو ندارم ...... تصمیم گرفتم نرم فک کنم همه خانوادم مردن تا اینکه برم و همش دلمو بشکنن

دختر خوب سعی کن تمرکزتو بذاری روی درس تا دانشگاه قبول بشی، پیشرفت کنی، دوستان و روابط جدید پیدا کنی. مشاوره برو تا در بهتر شدن حالت بهت کمک کنه و اگر مادرت همکاری میکنه با خودت ببرش. ناامید نباش عزیزم امیدوارم موفق باشی🌹

2810