2777
2789

دلم خیلی گرفته خانوادم طردم کردن از من بدشون میاد بی دلیل 

حس میکنم اگ لمیرم حتی باید شهرداری خاکم کنه کسی ک جنازمو حتی تحویل بگیره 

دلم خیلی گرفتهههه 

از دوست پسرم ۴ ماهه جدا شدم 

حس میکنم هیچکس دوستم نداره طرد شدم 

پدرم ک مارو ول کرد 

مامانمم واضح میگ ازت بدم میاد مرده زندت فرق نداره برام 

کاش ی نفر بود براش مهم بودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدم مرده صدتا صاحب پیدا میکنه نترس😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
با سیلی صکرتمو سرخ نگه داشتم گلم .... ولی دروغ چرا منم گاهی دلم میخواست برای کسی مهم بودم

این که میگی یه نیاز فطری و طبیعیه ولی وقتی کسی نیست خودتو که داری

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

به من نه قیافه داد نه سلامتی داد نه زیبایی داد نه خونواده خیلی خوب داد نه هوش سرشار داد کسی هم دوسم نداره منم دخترم منم دل دارم چرا آفریده شدم؟ که پسرا بیان منو مقایسه کنن و دلمو بشکونن 

دیگه بریدم نمیتونم درد هست ولی درمونی ندارم

خب مادرت و خواهربرادرت چرا باهات کاتن؟ الان کجا زندگی میکنی؟

خونمون چند طبقه تو یکی از واحدا زندگی میکنم 

مامانم طبقه پایینه باورت میشه ۶ روزه نیومده ببینه مردم یا زنده؟؟چندبار رفتم سمتش خیلی سرد باهام رفتار میکنه حس میکنم غرورم خورد شده؟ چندبار مستقیم بهم گفته پن هیچکس تو دنیا دوست ندارم مادرمم بمیره برام مهم نیس تو ک بچمی 

برادرمم اصلا رابطش باهام خوب نیس از نظر شخصیتی متفاوتیم باهم 

خواهرمم متاهله درگیر زندگی حودش 

من همش ۱۹ سالمه😅💔

2810