2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یه مجرد بدبخت ۱۷ ساله هستم خوشبختم❤️

مگه مخالف کودک همسری نیستی

پس چرا میگی مجرده بدبختی؟

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

مگه مخالف کودک همسری نیستیپس چرا میگی مجرده بدبختی؟

از اینکه مجردم بدبخت نیستم از اینکه مشکلات زیادی دارم بدبختم

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

از اینکه مجردم بدبخت نیستم از اینکه مشکلات زیادی دارم بدبختم

اگر دوسداری بگو چه مشکلاتی

شاید بتونیم به هم کمک کنیم

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

اگر دوسداری بگو چه مشکلاتیشاید بتونیم به هم کمک کنیم

تاپیک هام رو بخونی شاید متوجه بعضی هاش بشی.

البته از عید  امسال با شکست عشقی شروع شد

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

تاپیک هام رو بخونی شاید متوجه بعضی هاش بشی.البته از عید امسال با شکست عشقی شروع شد

یهویی تو همین سناست که مشکلات شروع میشن

متاسفانه هر چی جلو تر هم بری بهت ثابت میشه مشکلات اولت خیلی کوچیک تر بودن... 

اگر به این باور داشته باشی که مشکلات امروزت مشکلات کوچیک فرداست حالت خوب میشه و دیگه بدبخت نیستی

همه زندگی همینه

زندگی همیشه یه بازیه که صبرتو میسنجه... و کاری که تو باید کنی اینه که صبرتو ببری یه جا بالا تر از مشکل فعلیت اون موقع ست که میتونی از اون مشکل رد شی

نمیدونم شکست عشقیت چطور و در چه حد بوده ولی ازش برای پیشرفت استفاده کن اینجوری که چون ضربه خوردی تو رابطه نرو یا با دقت خیلی خیلی بیشتری برو

قبول کنی یا نکنی الان هم سنت کمه و دغدغه هات چه بخوای نخوای متفاوتن پس ازین سن فقط برای پیشرفت و ساختن اینده ت استفاده کن

مخصوصا اگر رشته های هستی که کنکور داره از امسال بخون 

یه سازو امتحان کن 

یه کسب و کارو امتحان کن با هنری که اسون میشه یادش گرفت

نمیدونم واقعا چرا یهو پیش اومد اینارو بگم

معمولا حوصله ندارم با کسی اینجوری حرف بزنم

ولی اسمشون نصیحت نزار بزار یه تلنگر واسه رفتن دنبال حال خوب