2777
2789
عنوان

خانمهایی که بارداری استراحت مطلق بودید غذاتونو کی درست میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 58 پست
من پدر و مادرم دهن لق در جهان هستند یعنی اصلا نگفتم بهشون

اخی 🥺 بهتره عزیزم هرچی کمتر بدونن بهتره 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

من از عید که فهمیدم باردارم تا چهار ماهگی هماتوم داشتم و خونریزی جوری خون ریزی میوفتادم که میگفتم سق ...

انشالله به سلامتی فارغ بشی 

می‌دونی من سه ماه اول مرگ رو با چشمام دیدم خیلی اعصابم ضعیف شد خیلی زیاد یعنی در ایران هیچ کس مثل من ضعف اعصاب نگرفت توی بارداری اصلا نمی‌دونم چرا 

بعدش تهوع و استراحت و سیاهی رفتن چشمام که هنوزم دارم الان وارد ماه ۴ شدم تقریبا و اینکه میگرن دارم بیشتر از چند صفحه قرآن نمیتونم بخونم یا بیشتر از یک ساعت نمیتونم گوشی دست بگیرم میگرن شدید میگیره تا سه روز مردم همه با تهوع گرفتارن من با اعصاب ضعیف و سردرد اصلا یه چیز عجیبی شدم واقعا 

آره خیلی سخته خدا خودش کمک مون کنه من شب ساعت ۹ دیگه می‌خوابم صبح ۷ بیدارم بافتنی میکنم گاهی .

راستی شکم شما از چند ماهگی درومد من چربی شکمی هم دارم اصلا هیچی معلوم نیست خیلی ناراحتم

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من استراحت مطلق نبودم ولی مدام صبح و شب بالا میاوردم و بوی پیاز یا سیر و کلا اشپزخونه میاوردم بالا...مثل جنازه افتاده بودم شوهرمم از صبح تا ۸ شب سرکار بود شهر غریب بودم با فاصله ۹ ساعت از کل خانواده ها... بجز نون خشک و بیسکویت ترد هیچی نمیخوردم 

عزیزم آخرین پریودتون کی بود؟؟🥰 تقریبا باهمیمامضات رو خوندم🥲 خدا برات حفظش کنه منم بعد هشت سال روز ...

من چون پریودم مرتب نبود تاریخ آخرین روز پریودم رو نمیدونم 

اما تاریخ زایمانم ۳۰ ابانه

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
2805
انشالله به سلامتی فارغ بشی می‌دونی من سه ماه اول مرگ رو با چشمام دیدم خیلی اعصابم ضعیف شد خیلی زیاد ...

ان شالله که صحیح و سالم بیاد بغلت خستگیت در بره نمیدونم چرا بارداریا اینقدر سخت شده 

من خواب ندارم این قدر میچرخم تا صبح میشه تنگی نفس و پا درد کمر درد دارم ولی خوب چیزی نمونده دیگه

من شکمم خیلی کوچولو تا پنج ماه اومد جلو الانم که هشت ماهم شکمم زیاد بزرگ نیست هر کی میگم هشت ماهم باور نمیکنه 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من چون پریودم مرتب نبود تاریخ آخرین روز پریودم رو نمیدونم اما تاریخ زایمانم ۳۰ ابانه

منم ۲۷ فروردین دقیق ۸ هفته بودم 😍 

نی نی تون چیه؟؟ 

مال من دخمل💃

تاریخ زایمانتون تو ان تی ۳۰ ابانه؟؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم ۲۷ فروردین دقیق ۸ هفته بودم 😍 نی نی تون چیه؟؟ مال من دخمل💃تاریخ زایمانتون تو ان تی ۳۰ ابانه؟؟

اره عزیزم تو ان تی ۳۰ آبان زده 

مال شما میشه چندم؟

واسه من پسره بچه ام...

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
منم ۲۷ فروردین دقیق ۸ هفته بودم 😍 نی نی تون چیه؟؟ مال من دخمل💃تاریخ زایمانتون تو ان تی ۳۰ ابانه؟؟

پیاده روی و ورزش رو شروع کردید؟

دکتر بمن کفته شروع کنم ولی انقد سنگینم کت یکم راه میرم واژنم تیر میکشه..

از اونورم چون زایمان طبیعی میخوام 

نمیشه آدم بخور و بخوابه همش

من استراحت مطلق نبودم ولی مدام صبح و شب بالا میاوردم و بوی پیاز یا سیر و کلا اشپزخونه میاوردم بالا.. ...

وای این خیلی سخته دیگه واقعا خدا کمک کنه چطور تحمل کردی 

اره عزیزم تو ان تی ۳۰ آبان زده مال شما میشه چندم؟واسه من پسره بچه ام...

مال من رو زد ۵ اذر 

من ان تی رو ۲۹ اردیبهشت دادم اونموقع ۱۲ هفته و پنج روزم بود شما یادته ان تی رو کی دادی چند هفته بودی؟؟ 

جالبه باهمیم ولی زایمانمون فرق میکنه به من گفت طبیعی ۵ اذر سزارین  اخر ابان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پیاده روی و ورزش رو شروع کردید؟دکتر بمن کفته شروع کنم ولی انقد سنگینم کت یکم راه میرم واژنم تیر میکش ...

عزیزم من استراحتیم زیاد نمیتونم راه برم اگه خدا بخواد هم میخوام سزارین کنم از طبیعی میترسم 

پس شماهم درد واژن دارید؟ 

من اینقدر ترسیدم فکر کردم دارم زایمان زود رس میگیرم واژنم تیر میکشه کمرم هم درد میکنه یه ذره تو خونه راه برم از درد ضعف میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی چقدر سختی کشیدی عزیزم درکت میکنم من سه ماه اول جنازه بودم نایلن به دست فقط آی وی اف کردم خیلی ف ...

الهی عزیزم شما چقدر سختی کشیدی این مدت،الان چند هفته ای؟اگه بتونی تا ۳۰ هفته بری جای مامانت اینا عالی میشه منم جایی که زندگی میکنیم نه مادرم هست نه مادرشوهرم برای همین اومدم جای مامانم فعلا

الهی عزیزم شما چقدر سختی کشیدی این مدت،الان چند هفته ای؟اگه بتونی تا ۳۰ هفته بری جای مامانت اینا عال ...

نمیتونم دکترم اینجا ست راهم خیلی دوره