2777
2789
عنوان

خانمهایی که بارداری استراحت مطلق بودید غذاتونو کی درست میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 58 پست
من الان با اینکه ۳۳ هفته ام سینک رو میبینم عوق میزنم خدا لعنت کنه پدر شوهرم رو ماه اول استفراغ میکرد ...

من هنوز به کسی نگفتم باردارم فقط مامانم میدونه ☹️

سر بچه اولم حالت تهوعم خیلی شدید بود روزی سه بار بالا میاوردم تا ۴ ماهگی ولی بعد خوب شد

الان بالا نمیارم ولی کل روز حالت تهوع باهامه هیچی نمیتونم بخورم بیحالم همش... خیلی بده حداقل آدم بالا بیاره بعد دیگه حالت تهوعه رفع میشه من الان هی نگرانم بالا بیارم ولی نمیاد

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

کدوم شهری‌گلم؟همشهریم بودی میومدم کمکت قربونت بشم ایشالا هرچه زودتر نی نیتو بغل بگیری

دستت درد نکنه عزیزم ممنونم از محبتت من عروس قزوینم گلم 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من انقدر دلم یه سری غذاها رو میخوااااد 😭 ولی نمیتونم درست کنم 😭 کاش میشد به مامانم یا مادرشوهرم بگم برام درست کنن 😭

خدابیامرزه مادربزرگمو یاد خورشتاش میفتم میخام گریه کنم هم از دوریش هم اینکه دیگه هیچکی مثل اون خورشت شمالی نمیپزه 😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

دستت درد نکنه عزیزم ممنونم از محبتت من عروس قزوینم گلم

امیدوارم نینی سالم بیاد بغلت 🥺🥺

این سختیا پدر آدمو درمیاره ولی خیلی ثواب داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2805

من از اول بارداذیم استراحت مطلق بودم تا شش ماهگی مامانم خونم موند ولی خیلی حالش بد شد خسته شد دیگه فرستادمش رفت از شش ماهگی تا الان مادر شوهرم اونم خسته شده بنده خدا شوهرمم این وسطا غذا درست میکنه برام 

خیلی سخته من هشت ماه خوابیدم

شوهرت ناهار میاد خونه؟ 

اگه میاد بگو شب قبل مرغ بذاره تو پیاز یا گوشت بذاره تو پیاز اومد کباب کنه یا مایه کباب تابه ای شب درست کنه موقع ناهار سرخ کنه یا ماهی بذار تو فر غذاهای راحت درست کنه برات از شب خوراک لوبیا چیتی قرمه سبزی بذاره تا صبح بپزه برای ناهار اماده باشه

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هنوز به کسی نگفتم باردارم فقط مامانم میدونه ☹️سر بچه اولم حالت تهوعم خیلی شدید بود روزی سه بار با ...

اوف آره منم بلند که میشم سرم سیاهی می‌ره خداروشکر اخراش هستی من مادرم اصلا روحشم خبر ندارد من باردارم چون دهنش نمی مونه به کل فامیل پخش می‌کنه منم که سابقه زایما زودرس دارم خیلی میترسم هیچ کس نمیدونه جز دو تا دوستم و فقط یک دونه خواهر شوهرم والسلام . مادر شما حتما دهنش خیلی قرصه 

بچه ها من انقدر دلم یه سری غذاها رو میخوااااد 😭 ولی نمیتونم درست کنم 😭 کاش میشد به مامانم یا مادرش ...

من دیر فهمیدم باردارم

تو ۹ هفته 

یه وقتایی نصف شب پا میشدم سر غذا گریه میکردم 

شوهرم میگفت چرا انقد لوس شدی تو. هیچ جواب منطقی براش نداشتم..نمیفهمیدم باردارم..

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
من از اول بارداذیم استراحت مطلق بودم تا شش ماهگی مامانم خونم موند ولی خیلی حالش بد شد خسته شد دیگه ف ...

اره ناهار میاد خدا رو شکر اما موقع آشپزی و کلا. خیلی سر و صدا تولید می‌کنه ظرفها رو میکوبه به هم آرامش ندارد و نمیذاره منم داشته باشم همش ناخواسته صدا ی افتادن ظرف تولید می‌کنه حرصم در میاد 

شما چرا هشت ماه خوابیدی من سرکلاژ کردم هفته قبل ولی از ماه اول خودمو مطلق کردم دکتر گفت نسبی اما چون سابقه خراب دارم مطلق هستم . راستی شما چطوری وقت خودتو پر می‌کنی من نمیتونم اصلا 

اوف آره منم بلند که میشم سرم سیاهی می‌ره خداروشکر اخراش هستی من مادرم اصلا روحشم خبر ندارد من باردار ...

نه والا مامان منم خیلی دهن لقه 😂😂 بچه اولمو دوماهم بود کل فامیل رو خبر کرد

این یکی هم چون میدونست پریودم عقب افتاده سوال پیچم کرد نشد دروغ بگم اصلا دروغگوی خوبی نیستم

ولی وقتی فهمید التماسش کردم به کسی نگه به خواهرامم گفتم نگه چون اونام سریع همه رو خبر میکنن

ولی خب طاقت نیاورد به بابام گفت 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امیدوارم نینی سالم بیاد بغلت 🥺🥺این سختیا پدر آدمو درمیاره ولی خیلی ثواب داره

اره بخدا  پوست من کنده شد سه بار باردار شدم ولی هنوز بچه ندارم قربون خدا برم الآنم تک و تنها با این سختی 

نه والا مامان منم خیلی دهن لقه 😂😂 بچه اولمو دوماهم بود کل فامیل رو خبر کرداین یکی هم چون میدونست پ ...

من پدر و مادرم دهن لق در جهان هستند یعنی 

اصلا نگفتم بهشون 

من الان با اینکه ۳۳ هفته ام سینک رو میبینم عوق میزنم خدا لعنت کنه پدر شوهرم رو ماه اول استفراغ میکرد ...

عزیزم آخرین پریودتون کی بود؟؟🥰 

تقریبا باهمیم

امضات رو خوندم🥲 

خدا برات حفظش کنه 

منم بعد هشت سال روز تولد حضرت ابوالفضل چقدر گریه کردم که چرا بچه ندارم فروردین فهمیدم باردارم معجزه بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دیر فهمیدم باردارمتو ۹ هفته یه وقتایی نصف شب پا میشدم سر غذا گریه میکردم شوهرم میگفت چرا انقد لوس ...

من تا عقب انداختم ترسیدم بیبی چک زدم مثبت شد 😂😭

ده روز مشکل نداشتم حتی کمدامو مرتب کردم گفتم حالم قراره بد بشه حداقل کمدامو مرتب کرده باشم

ولی اره منم خیلی لوس شدم سر بعضی غذاها و خوراکیا گاهی گریه میکنم...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره بخدا پوست من کنده شد سه بار باردار شدم ولی هنوز بچه ندارم قربون خدا برم الآنم تک و تنها با این ...

وای الهی بمیرم 😭 خدا خودش کمکت کنه میدونم حتما خیلی سخته 🥺🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره ناهار میاد خدا رو شکر اما موقع آشپزی و کلا. خیلی سر و صدا تولید می‌کنه ظرفها رو میکوبه به هم آرا ...

من از عید که فهمیدم باردارم تا چهار ماهگی هماتوم داشتم و خونریزی جوری خون ریزی میوفتادم که میگفتم سقط شد میرفتم سونو میدیدم قلبش میزنه جفتمم پایین بود که خداروشکر تا پنج ماه رفت بالا تا شش ماهگی هم کمر درد شدید و ویار شدید کلا بالا میوردم هفت ماهگی خوب بودم ولی دکترم گفت چون خوابیدی یهو بلند نشو کار کن بهت فشار نیاد الان هم که از اول هشت ماه نمیتونم راه برم زیر دلمم و واژنم و کمرم درد میکنه یه روز آشپزی کردم داشتم از درد میمردم 

کلا اینجوری که هشت ماه خوابیدم 

من همش تو سایتم تمام تاپیک های بارداری رو خوندم قران میخونم فیلم میبینم ولی خوب به هر حال سخت میگذره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810