دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
برا من وقتی زدن گف عوارضش اینه: کمرد درد گردن و کتف درد تا همیشه دیه باید رعایت کنی خودت
ببین من تنها تجربه ی نزدیکی که از این موضوع داشتم دختر داییم بود که تا قبل از زایمانش اصلا به هیچ وجه نه درد کمر نه درد گردن نداشت حتی یه ذره، میگفت برای زایمان اومدن تو کمر ناحیه نخاع آمپول بی حسی زدن بهم خیلی راحت و بدون درد زایمان کردم ولی بعد از زایمان تا یه ذره تو خونه کار میکنم از گردن درد و کمر درد میمیرم، میگه وقتی مهمون داشته باشم قشنگ از شدت درد مرگو به چشم میبینم تو حالت عادی هم تو خونه یه ذره کار میکنه باید چند ساعت استراحت کنه تا دردش آروم بشه
وقتی بی حست میکنن فقط دست وگردنت تکون میخوره بقیه ش بی حسه هیچی تواتاق نمیفهمی فقط دکترشکم روفشارمیده یه تکونایی حس میکنی بعدشم ازاتاق میبرنت یه احساس سرمای شدیدمیکتی اونم اندازه ی شایدنیم ساعت که چندتاپتومیکشن روت گرم میشی بعدشم حدود۶ساعت بدنت بی حسه اگه آرامبخش بزنن که میخوابی تابیدارشی بی حسیتم رفته اینم بگم خوبیه بی حسی اینه دردت خیلی کمه قابل تحمله ولی بیهوشی بعدش سرگیجه حالت تهوع درده زیادصعف وسردردوبی حالی داری من دوتاشم انجام دادم بی حسی بهتربود
توی بی حسی تا آمپول زدن بلافاصله کشیدن تیغ رو روی شکمم فهمیدم ولی درد نداشتم خیلی تکون میدادن خودمو تا بچه رو در بیارن اینارو میفهمیدم آنقدر شکممو فشار داده بودن تا خون اش بریزه بیرون خیلی سخته زایمان واقعا انرژی ادمو میگیره