2777
2789

چقد پسرا راحت فراموش میکنن میرن رل میزنن

حالا من هنوز که هنوزه نتونستم برم تو رابطه 

هنوز احساس تعلق میکنم به قبلی عجب خریم من

هر روز یادش میافتم دلم تنگ میشه 

اونا میرن رل میزنن خوشن یبارم یادت نمیکنن نه؟

دخترا اگه کسی تجربه داره منو راهنمایی کنه چه جوری گذر کردین

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا پارتنر من تو قهر همیشه اون پیشقدمه میگه خیلی نامردی ینی دلت تنگ نمیشه 😅بنظرم دلتنگ میشن اوناهم احساس دارن دگه

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃

چند وقت باهاش بودی

ما ۵ سال دوس بودیم کات کردم باهاش با کسی وارد رابطه نشدم ن بخاطر اون بخاطر خودم چون دنبال ارامش بودم ن اینکه از این شاخه ب اون شاخه بپرم

برعکس من اون با چند نفری دوس شد و کات اما کلا فکرش پیش من بود

اخر دوباره برگشتیم بهم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین درسته که این جا افتاده که پسرا سریع فراموش می‌کنن ولی اصلاً اینجوری نیست به سختی فراموش می‌کنن ...

پس من درواقع شانس اینو نداشتم که کسی عاشقم باشه 

اره درست میگی 

عاشقش باشن یادش میکنن

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
چند وقت باهاش بودیما ۵ سال دوس بودیم کات کردم باهاش با کسی وارد رابطه نشدم ن بخاطر اون بخاطر خودم چو ...

چه خوب 

اگه اشکال نداره میتونم بپرسم چی شد کات کردین 

تو احتمالا کات کردی نه

اتفاقا پارتنر من همیشه تو قهر اون پیشقدمه برا آشتی میگه‌تو چقد نامردی ینی دلت تنگ نمیشه 😅بنظرم همشون اینجوری نیستن مگر علاقه ای نداشته باشن و هوس باشه

پس من درواقع شانس اینو نداشتم که کسی عاشقم باشه اره درست میگی عاشقش باشن یادش میکنن

ببین تو از حال اون آدم خبر نداری من پسرایی رو می‌شناسم اصلاً به روی خودشون نمیارن اگه لب باز کنن و بخوان تعریف کنن ازه اون موقع می‌فهمی که اکثراً حرفی نمی‌زنن تو اینجوری که عاشق عاشق نیست حتی یه موقع‌های عاشقه ها ولی عمرا بفهمی

چه خوب اگه اشکال نداره میتونم بپرسم چی شد کات کردین تو احتمالا کات کردی نه

اره کات از طرف من بود

زیادی بهم گیر میداد نرو نیا ،مخصوصا سر دانشگاهم اذیت میکرد بعد اون اخرا یکمم سرو گوشش میجنبید منم یهو زدم ب سیم اخر رابطه ی ۵ ساله رو ک حتی ی روز قهر نبودیم کات کردم تقریبا ۶ ماه کات بودیم 

شما چندوقت باهاش بودی

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اتفاقا پارتنر من همیشه تو قهر اون پیشقدمه برا آشتی میگه‌تو چقد نامردی ینی دلت تنگ نمیشه 😅بنظرم همشو ...

خیلی صادقانه بهت بگم 

به من حرفای قشنگ میزد میگفت دلش تنگ میشه دوستم داره

اوایل قهر پیام میداد اونم 

نمیتونم باور کنم همه اون حرفا دروغ بوده 

اره کات از طرف من بودزیادی بهم گیر میداد نرو نیا ،مخصوصا سر دانشگاهم اذیت میکرد بعد اون اخرا یکمم سر ...

ما خیلی کم پیش شما شاید اصلا رابطه حساب نشه ولی همه اولینام بود اولین رابطم ۴ ماه

خیلی صادقانه بهت بگم به من حرفای قشنگ میزد میگفت دلش تنگ میشه دوستم دارهاوایل قهر پیام میداد اونم نم ...

شاید خیلی زود ب زود قهر میکردی کلافه شده 

ما خیلی کم پیش شما شاید اصلا رابطه حساب نشه ولی همه اولینام بود اولین رابطم ۴ ماه

اگه مقصر اونه پیش قدم نشو یا میاد یا فراموش کن زودم وارد رابطه نشو