2777
2789

درسته ک وقتی بدنسازی میریم انگشت های دستمون هم ظریف و لاغرتر میشه ؟ من انگشتام خیلی لاغر شده 

وای چقدر بده وقتی میگی بدنسازی میرم یک جوری نگاه میکنم میگن آسیب نبیینی فلان نشی مال مرداست 😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمی‌فهمم توی استپ آپ چه عضله ای درگیر میشه ؟

فک کنم باید سریع بزنی حالت هوازی داره 

برا گرم کردن اولش به من میداد🤔

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران
شیش هفت ماه میرم پشت هم هرروز به خاطر دانشگاه دیگ درگیر شدم تا منظم شد الان دوماهه دارم سه روز در هف ...

حرف مفت خیلی زیاده جدی نگیر.من عاشق عاشق بدنسازی ام اون خط هایی ک میندازه رو بدن خیلی قشنگه

من یک ماهه دارم میرم هم پشت پام یه خط بزرگ افتاده هم بازوم هم شکمم😂😂مربیم میگه این خط ها واسه یه سال دیگه بود تو چرا الان دراوردی😂😂

یه سوال استارتر جان میشه با بدنسازی پا رو لاغر کرد مثل انگشت دست ظریف شه ،آخه من پاهام خیلی درشته بق ...

آره عزیزم  بری پیش مربی با توجه به وزن و هیکلت ک کجاها باید لاغر بشه کجا چاق تر بهت برنامه میده

حرف مفت خیلی زیاده جدی نگیر.من عاشق عاشق بدنسازی ام اون خط هایی ک میندازه رو بدن خیلی قشنگهمن یک ماه ...

خیلی خیلی خوبه ولی اگر ول کنی زحماتت به باد می‌ره فک کنم دوستمون هم برای همین میگه اشغال ترین ورزشه 

😂 ولی کلک راز موفقیتتون رو به ما هم بگو من نزدیک یک ساله دارم میرم خطه نیوفتاده ولی به دور از شوخی بدن با بدن فرق داره شاید شما رژیم رو رعایت کردی یا ژن خوبی داری و استعدادشو داری توی این مورد

برای چی اشغال ترین ؟😶

واقعا بهش میگن نامردترین ورزش میدونی چرا..چون هر ورزشی میری مثلا کشتی ژیمناستیک شنا کوهنوردی بدنت اگه فرمی میگیره تا چندسال میمونه بعد از اینکه حتی نمیری دیگه باشگاه..ولی من خودم مثلا بدنسازی میرم خیلی داشتم خوب میشدم ی سرماخوردم مریض شدم تو ۱۰ روز اصلا مثل قبل شدم بدنم شل شد