2777
2789
عنوان

به زایمان طبیعی فکر میکنم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 41 پست

من 36 هفته با آمپول طبیعی زایمان کردم

4 ساعت درد کشیدم 

تازه من هیچ ورزش و پیاده روی هم نداشتم 

ماما همراه هم نداشتم 

بچمم تو دستگاه نرفت 

سوره انشقاق رو زیاد بخون 

کمکت میکنه برای زایمان راحت

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
نترس..چیزی نیست...من‌دختره اولم‌ طبیعی بود‌الان دومی ۴شنبه‌باید سز کنم.اون ی روزم میگذره واست..امیدت ...

توروخدا برا من دعا کن درد نکشم باشه یادت نره منو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاشکی خدا کمکم کنه زایمان راحتی داشته باشم😢شما چند هفته زایمان کردی من چون کامل نشده حس میکنم باید ...

۳۶ هفته . منم خیلی می ترسیدم و یه طوری شد که مجبور شدم . اما خودم و بچه رو سپردم به خدا . درسته سخت بود ولی بعدا تبدیل به خاطره ی شیرین شد برام. جون با دیدن بچه ام همه چی یادم رفت .

عزیزم نگران نباش،اون امپول کمکت می کنه راحتتر و زودتر فارغ بشی من خیلی هارودیدم زایمان طبیعی داشتن و ...

مرسی عزیزم فعلا که همش ترس دارم ممنون که بهم دلگرمی دادی

دوست من لاغر و کوتاهه اننننقدر راحت میزاد. تو یک ساعت. اصلا هم درد نمی‌کشه. خییییییلی کم. بخیه هم چن ...

چقدر سخت منم از همین میترسم درد طبیعی بکشم باز آخرش سز کنن

من 36 هفته با آمپول طبیعی زایمان کردم4 ساعت درد کشیدم تازه من هیچ ورزش و پیاده روی هم نداشتم ماما هم ...

چه خوب حتما بچه ظریف بوده راحت زایمان کردی

انشقاق چله گرفتم بازم میخونم ممنونم