2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر درس خوندن بچه رو کباب می کنه میگه به تو ربطی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 47 پست
معلما هم آدمن و درونشون پر از خلا و مشکل و طرحواره س و سوادشون نمی تونه اون مشکلات رو از بین ببره شا ...

درسته دقیقا بخاطر همین میگم که کار خانواده ما درست ومنطقی نبوده

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش بگو به عتوان بابای بچه بیشتر از من براش زحمت کشیدی که میگی من باباشم باید من براش تصمیم بگیرم؟؟

بهش بگو چطور وفتایی که صبح تا شب بایز بالا یرش وایمیسادی نمیگفتی من باباشم بایز وایسم بالاسرش 

2805
بله درسته اوایل یواشکی بهش می گفتم اما گوش نکرد یهو می بینم نشسته روی کمر بچه از پشت سر دست بچه رو د ...

چقد زیاده روی 

بگو اگه این روش خوبه چرا تو مدرسه اجرا نمیکنی

این روش رو تو مدرسه اجرا کنه پدر مادرها دوستشون میکنن

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
چقد زیاده روی بگو اگه این روش خوبه چرا تو مدرسه اجرا نمیکنیاین روش رو تو مدرسه اجرا کنه پدر مادرها د ...

پوستش و

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

این برخوروو داره 

نمی تونم کاری کنم

هر کاری می کنه این طفلی غرررررر میزنه

همه ش سرکوفت میزنه چرا نفر اول مدرسه نشدی 

امروز صبح می گفت حتما سر کلاس گوش نمیدی که تو خونه انقدر زیاد درس میخونی

خلاصه مصیبتیه برا خودش

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عزیز دلم ممنون از دلداریت ...امیدوارم بتونم بی تفاوت باشماسترس می گیرم وقتی صداشون میاد انگار میدون ...

چقد سخته عواقب این طرز برخورد رو میبینی وداری تحمل میکنی 

اگر اهل مشاوراومدنه ببر تا عواقبش رو توضیح بده. یااگر اهل فیلم دیدنه یه فیلم بااین مضمون براش بفرست. یااگر کتاب میخونه کتابی بااین مضمون براش بگیر. اگر اهل هیچ کدوم نیست خودت مطالب روانشناسی دراین زمینه بخون ودر فضایی ارام عواقبش رو بگو 

مثلا این بچه مثل فنر داری به زور فشارش میدی یه روزی رها میشه وزور هیچ کدوممون بهش نمیرسع. اینقد بچه ها قرارخ درگیر مشکلات نوجوونی استرس کنکور جنس مخالف ودوست های بد تفریحات ناسالم ومواد و... اینا بشن. کوپن پدری خودتو نگه دار برای مواقع حساس وچالشی. واینکه احترام مهم ترین چیز بین بچه وپدره اگر ازبین بره دیگه بچه چیزی برای ازدست دادن نداره و... البته هرپدری خوبی هایی داره. مثلا بگو من به پدری کردن تو مطمینم مثالم از رفتارهای درستش بزن وافتخار کن وتشکر کن اما بگو من نگران این موضوع وعواقبشم واصولی وعلمی وروانشناسی متقاعدش کن 

این برخوروو داره نمی تونم کاری کنمهر کاری می کنه این طفلی غرررررر میزنههمه ش سرکوفت میزنه چرا نفر او ...

ای وای دقیقا منم با این همه زبون و زرنگی کاری از دستم برنمیاد نمی تونم جلوی عقده ای شدن بچه مو بگیرم حرف نزنم ظلم میشه بهش حرف بزنم تربیتش دوگانه میشه کلا گیر کردم

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
چقد زیاده روی بگو اگه این روش خوبه چرا تو مدرسه اجرا نمیکنیاین روش رو تو مدرسه اجرا کنه پدر مادرها د ...

چون معلم متوسطه س اونا همینجوری گوش نمیدن مجبوره جدی باشه میاد خونه هم هنوز توی جو مدرسه خودشه هر چی میگم این بچه س با تذکر آرومم گوش میده قبول نمی کنه مدام با هم درگیرن منم اعصابم نمی کشه واقعا

چقد سخته عواقب این طرز برخورد رو میبینی وداری تحمل میکنی اگر اهل مشاوراومدنه ببر تا عواقبش رو توضیح ...

قطعا خیلی از کارهایی که پیشنهاد دادین رو انجام دادم خودش جامعه شناسه و روانشناسی رو قبول نداره میگه خودم بهتر میدونم. وقتایی هم که بقول شما کوپنش کفاف نمیده میخواد از من خرج کنه انگار من کارگرشم دقیقا میگه پشت من وایسا منم گوش نمیدم .

ممنون از همفکریتون

ای وای دقیقا منم با این همه زبون و زرنگی کاری از دستم برنمیاد نمی تونم جلوی عقده ای شدن بچه مو بگیرم ...

خدا کمکمون کنه

خیلی سخته

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بهش بگو به عتوان بابای بچه بیشتر از من براش زحمت کشیدی که میگی من باباشم باید من براش تصمیم بگیرم؟؟ب ...

انقدر از این حاضرجوابیا کردم فایده نداره خودش گاهی به سر خودش اشاره می کنه میگه نرود میخ آهنین در سنگ😐

بچه م ازش می ترسه این ناراحتم می کنه از ترسش یه جوریه من که ازش دفاع می کنم بدتر می چسبه به باباش می ...

شایدم از ترسش طرف باباشو میگیره. بخدا من هنوز بخاطر همین سخت گیری های بابام عقده دارم از مدرسم بزرگ که بشه خیلی توی روحیش اثر گذاریش معلومتره

2810