2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر درس خوندن بچه رو کباب می کنه میگه به تو ربطی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 47 پست
وقتی پدرمادر معلم هستن وضع اینه برای بچه وای به حال خانواده ما که شکایت مارو میکردن به معلم ها واز ا ...

معلما هم آدمن و درونشون پر از خلا و مشکل و طرحواره س و سوادشون نمی تونه اون مشکلات رو از بین ببره شاید درس رو خوب بلد باشن تدریس کنن اما نمی تونن عقده های درونشون رو با علم معلمی خودشون حل کنن .

همسرم توی بچگی کتک خورده برایدرس خوندن و دقیقا داره همون روش رو پیاده می کنه

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه مدیرها از من صداشون درمیاد میگن بچه ها رو پررو می کنی . منم روش خاص خودمو دارم بچه ها دوستم دا ...

🥲🥲🥲دقیقا

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

اسی بچه ات چندم چرا خودت بهش درس نمیگی

امسال رفته چهارم

من درس میگم

ابتدایی اینطوریه باید به دفعات زیاد با تایم کم درس بدی و بپرسی . همسرم قبول نداره میگه باید بیشتر سخت بگیری بعد از منم می شینه ۲-۳ ساعت بچه رو خسته می کنه توی این مساله اختلاف عقیده داریم 

همش تخریب هرچی ام بخونیم باز میگن هیچی نمیخونید سرمون داد میزنن آبرو میبرن همش مارو با نمره میترسونن ...

وای شوهر من هر وقت دیگه زورش نمی رسه به بچه م تهدیدش می کنه میگه الان زنگ می زنم به معلمت بهش می گم درس نمی خونی !!!!

وای خدایا دلم برای بچه م می سوزه اما خودش انقدر از باباش می ترسه و گوش به حرفش میده که تصمیم گرفتم دخالتی نکنم چون در نهایت شوهرم میگه تو کاریت نباشه !

واقعا گیر افتادم

من خودم خیلی بهم فشار بود ازلحاظ درس ،تصمیم دارم اقلا فشار نیارم به بچه ام

دقیقا اونایی که سختی می کشن یا میگن من کشیدم اونم بکشه یا مثل شما درک می کنن و زنجیره ی عقده ها رو قطع می کنن .

وای شوهر من هر وقت دیگه زورش نمی رسه به بچه م تهدیدش می کنه میگه الان زنگ می زنم به معلمت بهش می گم ...

تا یه مدتی میخونه بعد دیگ نمیخونه 

داداش منم الان راهنماییه بعضی وقتا میخونه

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

تا یه مدتی میخونه بعد دیگ نمیخونه داداش منم الان راهنماییه بعضی وقتا میخونه

منم می دونم همین اتفاق میفته روزی رو می بینم که دیگه شوهرم زورش بهش نمی رسه اتفاقا خوشحالم میشم یه روزی بچه م بتونه از این توسری خور بودنش دربیاد اما در حال حاضر دلم می سوزه براش بچگیش با این بابای کنترلگر سوخت قدرت تصمیم گیری هم نداره شوهرم برای همه چیزش تصمیم می گیره😭

دقیقا اونایی که سختی می کشن یا میگن من کشیدم اونم بکشه یا مثل شما درک می کنن و زنجیره ی عقده ها رو ق ...

ببین من تحصیلاتم خیلی بالاست و موفقم. یه جورایی درک میکنم چرا پدر مادرم انقدر به من فشار اوردن. دلیلش این بود که اگه تحصیل درست حسابی نمیکردم اونا توان اینو نداشتن برای من زندگی خوب بسازن. اما الان من و شوهرم شرایط خیلی خوبی داریم . من هدفم تو زندگیم شادی بچه هامه و اینکه بتونن در اینده یه کار مناسب داشته باشن و روانی تا میشه سلامت بارشون بیارم. تو نستن که تونستن نتونستن من پشتشونم

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
منم می دونم همین اتفاق میفته روزی رو می بینم که دیگه شوهرم زورش بهش نمی رسه اتفاقا خوشحالم میشم یه ر ...

ناراحت نباش فداتشم 

حداقل خوبیش اینه الان درسش آسونه 

همسن من شه میتونه از زیرش دربره  

ببین من تحصیلاتم خیلی بالاست و موفقم. یه جورایی درک میکنم چرا پدر مادرم انقدر به من فشار اوردن. دلیل ...

این خوبه که شما این درک رو دارید انشالله بچه هاتون به موفقیت های بزرگی می رسن

ناراحت نباش فداتشم حداقل خوبیش اینه الان درسش آسونه همسن من شه میتونه از زیرش دربره

عزیز دلم ممنون از دلداریت ...

امیدوارم بتونم بی تفاوت باشم

استرس می گیرم وقتی صداشون میاد انگار میدون جنگه

عزیز دلم ممنون از دلداریت ...امیدوارم بتونم بی تفاوت باشماسترس می گیرم وقتی صداشون میاد انگار میدون ...

درکت میکنم منم تو همچین خانواده ای بزرگ شدم

مشکل اعصاب ک دارم ولی مثل قبل ترس ندارم

درکت میکنم منم تو همچین خانواده ای بزرگ شدممشکل اعصاب ک دارم ولی مثل قبل ترس ندارم

مشکل اعصاب که هیچی دیگه . ما هم داریم . خوبه پس قوی میشه از اون لحاظ

انشالله شما هم به آرامش برسی😘

2810