2777
2789
عنوان

اینجا خانم های بالای چهل سال هستن باتجربه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 22 پست
ن تلاشی نکردم

ببین هرکسی تو زندگی خودش شرایط و اخلاق آدما ها رو بهتر میدونه 

من ۴۵ سالمه  ۲۲ساله ازدواج کردم   ۱۵ سال رفت و آمد داشتم اما خدا میدونه چقدر میکشیدم از دست اخلاقای مزخرف شون مخصوصا مادرشوهرم   زنی که کل فامیل باهاش مشکل دارن هم با خودش هم با پدرشوهرم   خلاصه  سر ازدواج برادرشوهرم اختلافات بالا گرفت و من متوجه شدم حتی شوهرم لیاقت من و از خودگذشتگی هامو نداره   رفت و آمد رو کنسل کردم  همسرم راضی نیست اما عادت کرده   همینه که هست  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیخشید شاید مرد اول این قهرکردنا باهاتون راه بیادولی مرد با زنی خوشبخت که اول خونواده ش احترام کن بع ...

مردی که  از سمت خانوادش همه چیز رو میبینه و این احترام رو یکطرفه  بخواد   میخوام صد سال احساس خوشبختی نکنه  

اخلاق ها و شخصیت های مزخرف پدر مادرمون خواهر برادرمون رو خودمون مجبوریم تحمل کنیم  اما همسرمون همچین اجباری نداره  باید یه زحمت به خودمون بدیم این رابطه رو مدیریت کنیم  وای وقتی نخوایم این زحمت رو یکشیم  نتیجش میشه دعوا اختلاف قطع رابطه

درسته نمبشه با خونواده ی شوهر قهر بود و شاد زندگی کرد...در هر شادی که باشی شوهرت یاد خونواده اش میفته...روابط رو میشه کم کرد اما قطعش روابط زن و شوهر رو تحت تاثیر میذاره.....مرد هم وقتی که تنها میره خونه ی باباش احساس شکست  می کنه و غرورش زیر سوال میره..ادامه ی چنین وضعی رابطه رو خیلی سرد میکنه...به تک و توک ادم هایی که با قطع ارتباط خوش هستند توجه نکن..

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            
خوب پس باید مدیریت کنه ،همیشه طرف خانوادش باشه ،فرق بزاره ...باعث دشمن شدن دو طرف میشه.تو بین دو تا ...

دقیقا مشکل خودخواهی آقایون هست  ماشالاه در اکثر زمینه ها آسایش خودشون الویته   

درسته نمبشه با خونواده ی شوهر قهر بود و شاد زندگی کرد...در هر شادی که باشی شوهرت یاد خونواده اش میفت ...

اره مخصوصا ک پدر مادرش فقط پیشمون هستن مدام مریضن پیرن دیگ تو دعوامون ۵۰ ۵۰ مقصر بودیم بعدش اونا اومدن اشتی کنن منم ب ظاهر اشتی کردم اما هنوزم نمیرم 

اره مخصوصا ک پدر مادرش فقط پیشمون هستن مدام مریضن پیرن دیگ تو دعوامون ۵۰ ۵۰ مقصر بودیم بعدش اونا اوم ...

شما بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کن.هرکدوم تاثیر بد کمتری رو زندگیت میزاره ولی جدای از همه چی چون گفتی پیرن و مریض ی وقت خدای نکرده میمیرن و بعد پشیمون میشی ک راه چاره ای نیس