2777
2789
عنوان

میترسم حس میکنم زندگیم داره خراب میشه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 20 پست
گفتم خیلی حرف زدم اما بی فایدس میگه تو برداشتت غلطه اما خوب پس معنی اینکاراش چیه منو گیج کرده

موقعی که رابطتون خوبه باهاش صحبت کن بدون نیش وکنایه روبروش نباش تو بغلش صحبت کن بزارحرفت به دلش بشینه 

موقعی که رابطتون خوبه باهاش صحبت کن بدون نیش وکنایه روبروش نباش تو بغلش صحبت کن بزارحرفت به دلش بشین ...

بخدا همه راه ها رفتم خیلی تلاش کردم من انقدر کتک وتوسری خوردم ازاین انقدر فهش ناموسی شنیدم حتی به پدر مرده ام فهش میده به شیری که مادرم بهم داده فهش میده برام دعا میگیره از دعا نویسا مطمئنم چون ۱بارشو خودش اقرار کرده لابد بازم گرفته ومیگیره همه چیزایی که بهم داده پس میگیره اخرم من باید منتشو بکشم اگر نکشم پس مشکوک میزنم واقعا روم فشاره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موقعی که رابطتون خوبه باهاش صحبت کن بدون نیش وکنایه روبروش نباش تو بغلش صحبت کن بزارحرفت به دلش بشین ...

از نظر خودم خیلی تلاش کردم والان از حد توانم گذشتم طاقتم تموم شده میترسم ازخودم میترسم که مثل زمان عقدم مثل بمب منفجر بشم برم دنبال جدایی و ول کنم برم فقط اینار بچه هام دست پام بستن فقطططط بچه هام و ترس ندیدنشون داره دیونم میکنه چون من برم خودم از گشنگی نمیمرم عرضه کار دارم ولی بچه هام نمیتونم نگه دارم تنهایی

مطمینم اگه رابطت باهاش صمیمی بشه بهترین مردمیشه برات روحش بیماره دست خودش نیست

پس باید بره دکتر چون دیدگاهمون راجب صمیمیت فرق داره واصلا اخلاقی ازش ندیدم که دوس داشته باشم صمیمی بشم باهاش من کلا ادم وابسته ای نیستم و براحتی دل نمیبندم باید طرفم خوب باشه که وابسته خوبیاش بشم

مطمینم اگه رابطت باهاش صمیمی بشه بهترین مردمیشه برات روحش بیماره دست خودش نیست

صمیمیت چیه؟اینکه منو بچه هاش توی گرما ببره توی اتاق ۲در۲ باغ بدون امکانات ۲روز نگمون داره اذیت بشیم این شد صمیمیت؟دعوامون واسه اینکه روزا باغ نموندم بود گفتم من فقط شب میام روز نمیمونم دعوامون شد