2777
2789
عنوان

کیا بالای یکساله ک بینی گوشتی عمل کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 37 پست

عمل نکن بیا بهت بگم چرا

بینیای گوشتی چون افتادگی هم داره نوکش میان رو نوکش غضروف میزارن میکشن بالا ینی هم نوک بینیت بلند تر میشه هم قوس میاد روش شبیه پینوکیو میشی بینی درااااز عین من بینیه هم اصلا کوچیک نمیشه فقط شکلش عوض میشه

من بینیم استخونی بود حالا نوکش فقط غضروفی تپل بود

کارای بقیه به خودشون مربوطه🤣 مگه ما گفتیم به ... مربوطه؟؟؟   توروخدا بس کنین یه جمله         
یک سال و سه ماهه هنوز دماغم بزرگ و پهنه نمیدونم ترمیم کنم یا آنزیم بزنم انگار دماغم همون قبلیه فقط ی ...

از همون اول بعد از عمل بزرگ بود یا بعدش بزرگتر شد؟

چه مدلی عمل کزدی شما 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای ترس تو جونم انداختی دختر ،یعنی چسب بینی می‌زدی خوب بود ،وقتی چسب رو برداشتی بینید دوباره بزرگ شد ...

برای من همین اتفاق افتاد

تا زمانی چسب میزدم خیلی کوچولو بود

بعدش ورم کرد و ورمش هنوز نخوابیده 

وای ترس تو جونم انداختی دختر ،یعنی چسب بینی می‌زدی خوب بود ،وقتی چسب رو برداشتی بینید دوباره بزرگ شد ...

نه همون موقع هم بزرگ بود مدام میگفتند ورمه 

ولی بعدش هم خیلی بد شد دماغ طبیعیم حداقل حالت ورم و مصنوعی بودن نداشت

عمل نکن بیا بهت بگم چرابینیای گوشتی چون افتادگی هم داره نوکش میان رو نوکش غضروف میزارن میکشن بالا ین ...

من عمل کردم

شما چه مدلی عمل کردی؟ خیلی سرشو برده بالا؟ 

مال من اوایل فانتزی بود

الان نوکش اومده پایین شبیه بینی طبیعی شده

نه همون موقع هم بزرگ بود مدام میگفتند ورمه ولی بعدش هم خیلی بد شد دماغ طبیعیم حداقل حالت ورم و مصنوع ...

ایشالله که درست میشه ،

دکتر اسلامی جو خیلی ماهره ولی گرون میگیره ،

خودم پیش الهه خرمی عمل کردم ،واقعا هم ببینیم کوچیکه شده

از همون اول بعد از عمل بزرگ بود یا بعدش بزرگتر شد؟چه مدلی عمل کزدی شما

بزرگ بود همچنان که همه می‌گفتند ورمه ولی رفع نشد و هنوز بزرگه 

الان حس میکنم بزرگ تر هم شده نسبت به ماه های اول عمل 

یه چیزی بین طبیعی و نیمه فانتزی قرار بود عمل کنه 

برای من همین اتفاق افتادتا زمانی چسب میزدم خیلی کوچولو بودبعدش ورم کرد و ورمش هنوز نخوابیده

یعنی خیلی ورم کرد ،چند ماه چسب زدی ،

یه چیزی بگم بچه ها ،

یه دختری تو اقواممون دماغش گوشتی بود عمل کرد عالی شد ،بعد از ۸سال هنوزم بعضی شبا چسب میزنم ،میگه این جوری رشد نمیکنه ،منم می‌خوام بعد اتمام چسب زدن ،یه موقع هایی چسب بزنم چون نتیجه رو دیدم که میگم 

گفتم شاید به درد کسی بخوره

یعنی خیلی ورم کرد ،چند ماه چسب زدی ،یه چیزی بگم بچه ها ،یه دختری تو اقواممون دماغش گوشتی بود عمل کرد ...

سه ماه چسب زدم

از ماه چهارم ب بعد ورم کرد

دیدی بین دوتا سوراخ بینی یه چیزی هست ب اسم کلوملای،

اون اومده پایین تر و حالت طبیعی تر داده ب بینیم در صورتی ک دوست داشتم بینیم نیمه فانتزی میموند

اره اینو منم شنیدم

خودمم بعضی شب ها هنوز چسب میزنم

سه ماه چسب زدماز ماه چهارم ب بعد ورم کرددیدی بین دوتا سوراخ بینی یه چیزی هست ب اسم کلوملای،اون اومده ...

آهان ،من خودم ۲۰روز بود که عمل کرده بودم ،رفتم تو یه جمعی ،یکی بهم گفت اون کلوملای چرا بالاست ،باید پایین تر باشه ،میخواست ایراد الکی بزارع روم ،

بعدشم منم ۳ماه مرتب باید چسب بزنم ،۳ماه هم فقط شبا 

من عمل کردمشما چه مدلی عمل کردی؟ خیلی سرشو برده بالا؟ مال من اوایل فانتزی بودالان نوکش اومده پایین ش ...

نه بالا نیست نیمه رو به طبیعی 

فقط درازه

کارای بقیه به خودشون مربوطه🤣 مگه ما گفتیم به ... مربوطه؟؟؟   توروخدا بس کنین یه جمله